Mostovi nove Epohe


Dragi prijatelji i štovatelji nekadašnjeg časopisa za kulturu komuniciranja Epoha, s radošću vam javljamo da smo uz nagovore brojnih poklonika humane komunikacije i ljubavi prema svemu lijepom, odlučili Epohu ponovno vratiti u život.

Sada to više neće biti Epoha u tiskanom obliku, nego će to biti Epoha – portal za kulturu komuniciranja.

Tematski ostajemo isti, što znači da ćemo i danas kao i prije pratiti život naše struke u svim njenim segmentima.  Naš slogan – gradimo mostove među ljudima, vremenima i prostorima, već sam po sebi govori da ćemo u našem radu i u sadržajima naših uradaka ljudima poklanjati poruke tolerancije, razumijevanja i uzajamnog uvažavanja. 

U našem radu na prvom mjestu bit će naša želja da svijet i sredinu u kojoj živimo učinimo boljima i ljepšima.

Čuveni ukrajinski pedagog Makarenko već odavno je rekao da je ljude mnogo teže preodgajati nego odgajati. No, i tu ćemo si dati truda da ljudima vratimo osmijeh i nadu da svjetlo života i ljubav jednih prema drugima znače mnogo više od toliko prisutne mržnje, netrpeljivosti, oholosti i omalovažavanja.

S radošću ćemo uvijek isticati humanost i sve one duhovne vrijednosti koje bi trebale krasiti našu međusobnu komunikaciju i naš suživot.
Sve vas koji ste u svojim životnim stavovima na istom valu pozivamo da nam se pridružite i da i vi svojim porukama date vaš doprinos u izgradnji drugačijeg, plemenitijeg, boljeg i ljepšeg svijeta.

Poklonimo svi zajedno jedni drugima ljubav prema pravim vrijednostima koje nas tako obilato okružuju, ali ih, mi nažalost, vrlo često zbog opterećenosti materijalnim i jurnjavom za stjecanjem bogatstva, jednostavno ne vidimo.

Otvorimo oči, probudimo naša srca i počnimo konačno jedni drugima poklanjati ljubav, sveopće razumijevanje i spremnost da druge čujemo, razumijemo i uvažavamo.

Unaprijed vam hvala na vašoj podršci i spremnosti da zajednički krenemo u izgradnju novih mostova među ljudima, vremenima i prostorima.

Dobrodošli!

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp