Zagreb fashion destination 2020


Proljetno izdanje mladog modnog događaja ZFD, Zagreb fashion destination, sinoć nas je ugodno iznenadio novitetima. Meštrovićev paviljon i moda idealan su spoj. U klinički bijelom prostoru kreativne video projekcije na zidu bile su savršena scenografija za reviju hrvatskih kreatora koji su ovaj put doista bili jedan bolji od drugoga.

Delight, modni brand mladog, ali dobro znanog i vrlo talentiranog kreatora Ivana Friščića, prepoznatljiv po suptilnosti u izradi ženskih odijela, sinoć nas je ponovno oduševio svojom novom profinjenom ljetnom kolekcijom. Prugasta ženstvena odijela, prozračne ženske haljine i hlače raznih boja i osebujnih krojeva dale su nam teški zadatak u odabiru što bi kupili.

Dora je, pak, uz svoj već dobro poznat stil kaputa i balonera, osvježila svoju kolekciju veselim ljetnim print haljinama i odjelima koje bi svaka mlada urbana žena poželjela u svom ormaru.

Dvojac Mateyanera ponovno nas je oduševio iznimnim kreacijama hlača i haljina u kontrastnim kombinacijama materijala poput svile i kože. Tu su još bili i odlični učenici talijanske modne škole Callegari, Anima M i Anovi, zatim Ivana Cvrlje Design te Izabela Kečan Design. Sinoć nitko od njih nije razočarao i mogu samo reći – bravo hrvatskoj modi!

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp