Instinkt


Što je instikt? Kako ga osluškujemo i što nam on govori u situacijama naših raznih životnih epizoda, a što u ovome trenutku? Instikt je dar duše, dar naše podsvijesti, on je tajna. On je nešto što je iznad znanja. Koliko ste se puta imali prilike osloniti na njega, a koliko ste ga puta zanemarili.

Bit života čovjeka je da radi i stvara, a to je sada onemogućeno većini ljudi. Svatko od nas predstavlja jedinicu energije koja ima osim svoje frekvencije prošlosti i sadašnjosti i moć upravljanja promjenama kroz snagu svojih misli, svoga uma.

Iako je sasvim normalno da većinu ljudi muče pitanja opstanka, pitanja trajanja stanja u kojem se nalazimo, ne smijemo posustati u vjeri.

Nije trenutak za strah ni paniku, već za snagu uma, molitve, snagu za nove pobjede života.

U ovom trenutku iskušenja treba nam snaga povezivanja znanja u jednakosti i vrijednostima koje nosimo u sebi. Ne bojte se biti pozitivni, hrabri i odvažni, ali nemojmo zaboraviti ni to da se nijedno društvo ne razvija i ne opstaje bez discipline.

Stoljećima se povijest ponavlja i čovjek kao biće uništava samog sebe zbog svoje nediscipline.

Ostanimo kod kuće! 

Osluškujmo svoj instinkt i snagom svoga uma svoje strahove pretvorimo u molitve. Ukoliko ostanemo povezani na toj frekvenciji, možemo biti sigurniji da ćemo ostati puni energije koja nam treba da bi bolje razumjeli naše postojanje i ulogu na ovom planetu.

Ne dozvolimo svom umu da od svih poruka i vijesti, zaboravi na sve one lijepe riječi koje bude optimizam i hrane našu dušu, koje nas vode u dobro i koje uvijek bude ljubav, svjetlost, nadu i radost.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp