Pogled života


Jedan pogled u našem životu mijenja sve. Taj pogled nas usmjerava, daje nam pečat, radost ili strah, suze ili ljubav.
Taj pogled nam udahne put života, put stvaranja.
Taj pogled ljubavi, taj tren jednostavno nas toliko obuzme da naše tijelo i naš um
odlaze u dimenziju u kojoj instinkti želje ili požude pobjeđuju sve i stavljaju naš um izvan kontrole.

Jednom ili više puta taj neopisivi osjećaj u kojem odlazimo u dimenziju sreće ostavlja trag i voli nas kroz iščekivanje, kroz maštanje, kroz čežnju ponovnog pogleda ili dodira.

Pogled života ima snagu ovisnosti zato što taj pogled ima toliku neopisivu ljubav u sebi da je to ponekad teško razumjeti, a tvoj pogled i tvoje misli jedino ga mogu osjetiti na svoj jedinstven način koji samo ti osjećaš. Taj pogled se pretvara u dimenziju koju ne možemo opisati drugima. Oni ju mogu samo pokušati razumjeti ili ponekad nažalost pokušati razoriti.

Prepustite se svom pogledu života. Taj pogled može imati više trenutaka, ali to ne ovisi samo o nama, već i o frekvencijama našeg poslanstva naše duše, naše požude, istraživanja i karaktera.

Snaga tog pogleda je misterij života, a taj pogled mijenja sve.

Pogled ljubavi je toliko snažan, on je izvan kontrole, izvan naše dimenzije da je ta do danas neobjašnjena frekvencija jača od nas. Taj pogled ljubavi pogled je istine.

Pusti drugima da žive, da vole, da se raduju, pusti drugima da ljube i da budu voljeni. Nismo mi tu da sudimo. Ponekad nas slabosti života slome u trenutku i spremni smo povrijediti, uvrijediti ili pomiješati frekvencije ljubavi.

Nema potreba za tim ako nismo našli svoju ljubav. Postoje razlozi, a ako smo ju otkrili ili ju tek otkrivamo u tom pogledu života budimo zahvalni, ponizni i uživajmo u njemu, radujmo se njemu i volimo ga i cijenimo beskrajno.

Nikad ne odustajte i prepustite se svom pogledu života. Nikada ne zaboravite da se ljubav, ona prava, osim strasti, krije u riječima, u djelima, u trenucima, a pogled života koji nas prati toliko je jak da kada se pogledamo sve nam postaje jasno.

Naši pogledi života ujedno predstavljaju misterij života.

Ljubav ima toliko strasti i ljepota da je ona najjači lijek protiv straha, protiv konspiracija. Ljubav je lijek protiv svega što pokušava preusmjeriti naše misli u onom suprotnom smjeru, zato pustite sve misli koje ranjavaju vaš um i vaše misli i prepustite se ljubavi u vašem radu i u vašim mislima.

Samo dobre misli kreiraju dobra djela, kreiraju ih našim dodirima koji neprestano stvaraju umjetnost života u svoj njezinoj punini i strasti životnih trenutaka.

Pogled života skriva se u svemu oko nas, u prirodi i umjetnosti našeg stvaranja kroz naš rad. Naše misli i djela ljudi kreiraju poglede života.

Molim te neka u tvojim mislima u tvom pogledu života pobjeđuje svakodnevno pogled ljubavi.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp