Božićna poruka Coca-Cole

Božićna poruka Coca-Cole

Božićne reklame nešto su čime Coca-Cola već tradicionalno oduševljava ljude diljem svijeta, pa svake godine njihovu božićnu poruku svi s nestrpljenjem očekujemo. Ove godine koja je po mnogočemu vrlo posebna, Coca-Cola nas podsjeća na one vrijednosti koje su ipak  najvažnije od svih, a to su obitelj, toplina doma i zajedništvo. 

„Ovoga Božića daruj nešto što samo ti možeš darovati“ glavna je poruka ove nježne obiteljske priče o jednom ocu i jednoj kćeri, o njihovu rastanku zbog nužnosti očeva posla te njihovu ponovnom susretu koji je i jednom i drugom najveći dar. Neka tako bude i svima nama. 

Darujmo jedni drugima našu ljubav, našu prisutnost i naše vrijeme ovih blagdana, jer to je ono što nam je svima najpotrebnije u ovo vrlo izazovno vrijeme. Namiguje nam još jednom u ovoj dirljivoj filmskoj priči uz smiješak i nezaobilazni Djed Božićnjak koji podcrtava ovu lijepu priču, dajući nam nadu u bolje danas, da ne bude uvijek sutra, jer uvriježeno je reći „bolje sutra“. No, neka to sutra bude još danas i neka nam svima bude bolje, to nam od srca želi Coca-Cola ovog Božića. Takve lijepe želje uvijek nam izmame i pokoju suzu. A, suze nisu znak slabosti. One su dokaz da smo još uvijek ljudi i da smo spremni živjeti i za druge, a ne samo za sebe. Jer, bez zajedništva s onima koje volimo i koji nas vole, nema one prave radosti blagdana.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp