Hrvatskom zdravstvu čista desetka!


Lutajući svijetom, što poslovno, što privatno, članovi moje obitelji i ja imali smo prigodu zdravstvene usluge koristiti u SAD-u, Švicarskoj, Italiji i Austriji.

Za sve zdravstvene djelatnike spomenutih zemalja i za njihovu profesionalnost i kvalitetu njihovih usluga, mogu reći samo sve najbolje.

Ovih dana „zahvaljujući“ borbi za moj život, imao sam prigodu upoznati i naše zdravstvene djelatnike, njihovu kompetentnost, profesionalnost i kvalitetu njihovih usluga.

Toliko profesionalnosti,  ljubaznosti, pažnje, brige i humanosti posvećene meni i drugim pacijentima na odjelu Urologije bolnice Sestara Milosrdnica, da u ovom trenutku jednostavno nemam dovoljno riječi kojima bih želio iskazati moju zahvalnost i divljenje prema tim divnim ljudima, liječnicima dr. Svenu Niklesu, dr. Goranu Štimcu, prim.dr. Josipu Katušiću i dr. Petru Gaćini koji su me liječili, bodrili, posjećivali i davali nadu da još svemu nije došao kraj.

Draga gospodo, dragi Božji ljudi, od srca vam velika hvala za sve što ste učinili za mene i za sreću moje obitelji.

Nikada vas neću zaboraviti!

Veliku zahvalnost upućujem i svim vašim izuzetno ljubaznim, pažljivim i dragim ljudima vašega tima koji su svakodnevno, danonoćno brinuli o svima nama koji smo bili u njihovim rukama i njihovim srcima.

Drage moje medicinske sestre i braćo, doista ste veliki i neponovljivi. Ja vam se divim i od sveg srca zahvaljujem.

Moje komplimente, draga gospodo, upućujem i za odličnu organizaciju i briljantno vođeni timski rad.

Ako je tako i u drugim bolnicama i zdravstvenim ustanovama u Lijepoj Našoj, a nemam razloga u to sumnjati, Hrvatska može biti više nego ponosna i sretna što ima takve ljude napunjene empatijom i ljubavlju, uvijek spremne za pomoć, ne pitajući za nikakvu nagradu te staviti sebe u službu našega zdravlja i naše životne sreće.

Na kraju ovog našeg današnjeg druženja, još jednom kapa do poda uz moje veliko divljenje i veliko, veliko HVALA i čista DESETKA svima vama koji ste brinuli o meni i mom zdravlju.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp