Robovlasnički sustav


Sada se već doista može reći da smo kao čovječanstvo ušli u robovlasnički sustav, jer banke su uz pomoć korumpiranih političara postale virtualni gospodari čovjeka.

Bankarski sustav vladavine nad čovjekom ozakonjeni je zločin u kojem monetarne službe koje su u normalnom društvu tek pomoćne i sporedne službe tog istog društva, zahvaljujući korupciji političara predstavljaju stvarnu vlast nad našim životima.

U svetim knjigama kao što su Biblija i Kuran kamatarenje je bilo strogo zabranjeno i smatralo se velikim grijehom. Danas o tome nema ni riječi. Umjesto da bude sredstvo, novac je postao roba koja se naplaćuje zločinačkom kamatom.

Bankari su ti koji odlučuju u koje će projekte ulagati, a to bi zapravo trebali činiti najbolji ljudi u državi, uz podršku političara. No, političari cijelu državu zadužuju kod privatnih bankara umjesto da se bankari zadužuju kod države i traže dozvole za ulaganja koja ne bi bila u suprotnosti s interesima nacije i države. Bankari odlučuju o tome hoće li novac biti virtualan ili papirnati, a u stvarnosti bi država trebala biti ta koja bi bankarima trebala postaviti ograničenja radi zaštite sustava i sprječavanja izljeva kapitala iz države.

Zahvaljujući svemoći bankara, bilo koja država preko noći može bankrotirati, točnije – može biti ispražnjena od svih novčanih sredstava koja jednostavno mogu preseliti u neku drugu stranu državu, jer političari kao pijuni bankara nažalost uopće ne vode računa o nacionalnoj sigurnosti što bi trebao biti njihov prioritet. Nije li upravo nacionalni interes glavna stavka u kampanjama političara za vrijeme svakih izbora, kako bismo nakon tih istih izbora svjedočili licemjerju svih njihovih promidžbenih poruka?

Nacionalna sigurnost prepuštena je neodgovornim pojedincima koji su šefovi banaka. Amerika je već odavno u bankrotu. Njezin novac je bezvrijedan papir, ali zahvaljujući raznim lažnim transferima, nafti, ratnim pljačkama zemlje poput nekad bogate Libije itd. te lažnim pokrićima vrijednosti novca, nepostojeći kapital stalno dobiva virtualna pokrića.

Što se tiče najavljivane provedbe potpune virtualnosti novca, to je ona opasna situacija u kojoj politički i vjerski nepodobna osoba više neće moći ni trgovati ni kupovati, jer će u diktaturi nepodobnima biti nemoguće da posjeduju virtualni novac, a papirnati novac (kao zaštita osobne slobode) više neće postojati.

Najgore od svega je to što ćemo za posjed virtualnog novca morati biti čipirani poput stoke na nekoj farmi, a to čipiranje neće značiti samo kontrolu nad prihodima i političkom podobnošću osobe, već će značiti i nadzor na mislima, voljom i duhom osobe. To je onaj čuveni, zagonetni i u Bibliji odavno spominjani “žig zvijeri”.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp