Ne budi režimska ovca


Mogu shvatiti režimske uhljebe i sve one koji su svakoj vlasti podobni i od nje onda imaju koristi. No nikako ne mogu shvatiti ljude koji su režimski diskriminirani samim time što ne pripadaju ovima prvima, jer imaju svoje dostojanstvo, svoju glavu i razum, a moral im ne dozvoljava ljigavost, dvoličnost i pohlepu što je nažalost osnova kod onih prvih, a opet danas padaju na režimske parole i laži koje ih čine nemirnim, a nerijetko i bezrazložno uplašenim, pa se čak odlučuju iz straha na dragovoljno trovanje. Katastrofa.

Zato javno upozoravam sve koji ne pripadaju režimskim uhljebima i režimu podobnima, da prestanu više slušati svoje davno dokazane krvnike, kao i njihovu djecu i unuke na vlasti, pri vlasti i u lažnoj oporbi koji se nikad nisu javno ogradili od zločina svojih predaka.

Prestanite od njih očekivati bilo što dobro za vas, a one prve tražim neka što prije napuste režimski čopor kojem nema uopće spasa.

Taj režimski čopor nas patološki mrzi, jer eto, mi smo sve ono što oni ne žele biti, a nažalost ogromna njihova većina niti ne može biti, jer su zli i kukavice, pa im je dostojanstvo, zdrav razum, požrtvovnost, ljubav prema narodu i nevinim žrtvama, kao i odanost Bogu, uvijek bilo nešto potpuno neshvatljivo, strano, tuđe i smiješno te su to njima bile glavne teme za izrugivanje, kao i glavna osnova za činjenje pakosti, nesreće i zlobe drugima.

Prije četiri godine snimio sam dokumentarni film upravo na temu diktature farmaceutske mafije koja je tada za većinu moga naroda bila još jako nepoznata i strana, no danas je ipak sve drugačije, pa će mnogi tek sada shvatiti koliko je taj film bio snažno upozorenje svima što se krije iza lažnih cjepiva i tko, te da je već tada bila na sceni diktatura “humanih” trovača i ubojica čovječanstva, kako se i zove taj moj dokumentarni i snažno edukativni film iz 2017. godine.

Samo istinom pobjeđujemo zlo!

https://www.youtube.com/watch?v=IhUS1NY_30A

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp