Ljubav jednostavno prepozna Ljubav

Ljubav jednostavno prepozna Ljubav

Duša se otvori za Dušu. Život napravi mjesta i propusti čovjeka u istini, pa se uvijek nekako pobrine za njega. Onako kako najbolje zna, a to je uvijek mnogo bolje od onoga što je čovjek mogao i zamisliti. Kad ovo znaš, više ni o čemu ne brineš.

Samo dišeš u miru postojanja i promatraš kako stvari uvijek sjednu na svoje mjesto. Tvoje će riječi uvijek doprijeti do onoga kome je potrebno da ih čuje. Tvoja će Ljubav poticati na Ljubav, a sve ono što nije istinito jednostavno će otpadati od Tebe.

Postoje te četiri dimenzije. Nekada sam o njima samo čitala, a zatim sam ih dotakla na svojoj koži. Sve, osim prve. Ona me u ovom utjelovljenju nekako, mislim, zaobišla.

Prva  je ta da vjerujemo u priču kako smo pijuni života i da ni nad čime nemamo moć. Dopuštamo da nas život baca na sve strane i mislimo da to tako mora biti.

Druga je kad shvatimo da imamo IZBOR. Ne možda baš u pogledu svega, ali u odnosu na mnogo toga – da. Tada znamo da nam se život ne događa slučajno, već da naše misli, stavovi i postupci uvelike utječu na njega.

Treća dimenzija ulazi u polje sve veće svjesnosti i tada shvaćamo da se život događa IZ NAS.

Energije koje emitiramo su toliko jake i u stanju su pokrenuti mnoge procese.

Ljubav i autentičnost se nepogrešivo prepoznaju, a sve što nije u svojoj biti čisto – otpada. U ovoj dimenziji osjećamo potrebu za boravkom u prirodi, za društvom životinja, male djece i općenito čistih duša lišenih otpora, kontrole, prosudbe i samovažnosti.

Četvrta je dimenzija ona kad život prolazi KROZ NAS.

To ne znači da ne primjećujemo što se događa, ali se više ne opiremo samom čudu života i nemamo potrebu ništa usmjeravati. Samo jesmo. Onaj tko se opire životu, dovodi sebe u stanje napetosti koja se širi njegovim tijelom, umom i srcem.

Osoba koja se ne opire životu posjeduje ogromnu količinu energije koju može upotrijebiti za čudesne stvari. Svaki je otpor gubljenje energije.

Treća i četvrta dimenzija su život u čistom energetskom toku i dovode nas do apsolutnog mira, usklađenosti i bezuvjetne sreće. Ljubav jednostavno tu prepozna Ljubav. Duša se otvori za Dušu. Blagoslov sustiže Blagoslov. Hvala, Živote! 

Hvala Ti mama što si mi bila most u ovaj čudesni svijet.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp