Recimo dosta!

Recimo dosta!

Dragi narode! Dragi slobodni ljudi! Zagovornici covid-fašizma stjerani su u kut. Njihov pakleni plan je propao i veliki broj ljudi ga je svjestan. Otvoreno priznaju da je zavladala masovna nezainteresiranost za cjepivo i da više ne znaju kojim metodama bi nas potakli da se cijepimo, što najviše govori o njihovom porazu, kao i o tome koliko nas podcjenjuju. Ali to ne znači da su se predali, ni da se namjeravaju predati. Ne dajmo se sada, u sudačkoj nadoknadi, jer ranjena zvijer najjače grize.

Da bi nas u svojim posljednjim trzajima u što većem broju pridobili na cjepivo, služe se kojekakvim argumentima. Kao na primjer, srcedrapateljna poruka umiruće antivakserice njenim sinovima: cijepite se protiv korone! Što im je još rekla, prema dnovinarskim portalima, budite dobri i poslušni, svaki dan slušajte tetu Alemku i stričeke: Vilija, Davora i Krunoslava i ne otvarajte vrata zločestim ravnozemljašima, antivakserima i teoretičarima zavjere, da vas ne skuhaju u kotlu?!


Nakon što su ispucali adut straha za zdravlje i život, što je jedan od najstarijih i najsnažnijih ljudskih nagona, sad igraju na kartu našeg srca, dok sami srca nemaju. Na kartu besramnih laži i kleveta na kojima se cijela priča o takozvanom covidu 19 i bazira, igraju i dalje. Jeste li čuli onu vijest, blagajnica u Podstrani upozorila Poljaka da stavi masku, on počeo urlati i pokazao joj spolovilo?

Moram priznati da imaju bujnu, prljavu i pokvarenu maštu i da su u stanju svašta smisliti samo da uvjere običan, neutralan, uspavani narod, da smo mi neka banda luđaka, agresivaca i psihopata. Dok su s druge strane, oni koji se cijepe tko zna čime, guše se pod brnjicama i izoliraju jedni od drugih, po njima, oličenje pameti i razuma.

Ali igra vam je providna, dnovinarčići bijedni. Baš će žena u malom mjestu u Dalmaciji, srcu hrvatskog otpora covid-fašizmu i „novonormalnom“ teroru, nekoga prozivati zbog nenošenja platnene krpetine. I još blagajnica, čije kolegice mnoge i same spuste brnjicu bar povremeno, i gledaju sve nas koji ju ponosno odbijamo nositi kao da bi nam najradije piće platile.

Čisto sumnjam da se to stvarno dogodilo. U cijeloj toj priči jedino ste vi u banani, novinarski propagatori eksperimentalnog farmaceutskog bućkuriša. Ne-dragi novinari, malo ste zaboravili na mnogo toga što ste rekli na početku svega ovoga: na primjer, na Kineze koji padaju mrtvi po ulicama. Zašto se to nigdje drugdje ne događa? Je li to karakteristika nekakvog ne-kineskog soja, u koji je takozvana korona mutirala čim je izašla iz zemlje u kojoj je navodno nastala?

Zaboravili ste i na sva ona sredstva za dezinfekciju, koja već preko godinu i pol skupljaju prašinu na ulazu u svaku stambenu zgradu, dućan ili kafić, zaboravljena kao stalak za kišobrane. Možda ste vi zaboravili, ali mi, koji smo navodno kratke pameti, sigurno nismo. Sad iza toliko vremena, sve to samo dokazuje koliko su u laži kratke noge.

I zbog toga, ne dajmo se njihovoj propagandi! Ne dajmo se njihovim Grimmovim bajkama i srcedrapateljnim scenarijima u stilu “Televisa presenta”! Ne dajmo da od nas naprave novu Australiju ili Francusku! Ne dajmo se ničemu što su izmislili, ili tek planiraju izmisliti, kao što su, na primjer, klimatske promjene! Pružimo svi zajedno otpor ovom covid-teroru! Zatražimo trenutno ukidanje svih mjera i povratak u normalu! Kažimo svi, jasno i glasno, DOSTA JE!!!

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp