Novi singl i spot grupe Prezzident


Bend Prezzident je osnovan 2007. godine na otoku Lošinju, a osnovali su ga Ivan Soldo i braća Bišćan. Band je doživio nekoliko transformacija, uključujući bivše članove Alena Križaja i Zdravka Medeka. Prezzident su sada: Ivan Soldo (vokal), Luka Banić (gitara), Luka Maričić (bubnjevi), Petar Lisjak (bas gitara) i Vedran Dakić (klavijatura, gitara). 

Do sada su izdali 5 singlova i spremaju izdati album u 11. mjesecu ove godine u izdanju Dallas Records-a.

Nakon singla ‘Ti si ta’ objavljenog ranije ove godine u sklopu najave albuma kojeg željno iščekujemo, grupa ‘Prezzident’ objavljuje svoj drugi singl ‘B€tman’. Pjesma znakovitog imena bogata žestokim i oštrim rifovima, dobila je svoj kompletni smisao u videospotu koji je snimio i režirao Dinko Čvorić – Doringo na atraktivnim lokacijama otoka Lošinja.

“B€t-man s otoka Lošinja kakvog vjerujemo ima i vaš grad, svojim lovačkim pričama iz kladionice bio je nadahnuće za pjesmu, a Lošinj kao ishodišna točka benda savršeno je poslužio kao lokacija snimanja spota čiju režiju kao i za prethodni spot Prezzidenta potpisuje Dinko Čvorić – Doringo” – rekao je Ivan Soldo, frontmen grupe Prezzident.

Autori pjesme su svi članovi benda: Luka Maričić, Vedran Dakić, Petar Lisjak, Luka Banić i Ivan Soldo.

Nadamo se da će vam gledanje ovog novog videospota prenijeti barem dio dobrih vibracija i zabave sa snimanja!


https://www.youtube.com/watch?v=GUQJYGGIENk

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp