Ne dajmo im da nam ukradu Sunce

Ne dajmo im da nam ukradu Sunce

Zaprašivanje atmosfere i privatizacija Sunca, Neba i Zraka globalni je projekt UN-a koji se dugi niz godina provodi javno pod izlikom “globalnog zagrijavanja”, a zapravo se radi o stvaranju umjetnih uvjeta koji štetno djeluju na sav prirodni Svijet s ciljem izazivanja vremenskih ekstrema, kontrole uma i masovne depopulacije stanovišta..

Upravo u najavama novih “sojeva” virusa ovaj je projekt u punom zamahu i doslovno ne postoji trenutak u kojem nad našim glavama ne lete bijele ptice trovačice. Zna se kome smeta Sunce.

Sunce je Božanska Zvijezda, Zvijezda koja isijava Svjetlost koja podržava sav život i pokreće evoluciju u pozitivnom smjeru, stoga je Sunce najveći neprijatelj vladara ovog Svijeta.

Da ti luđaci mogu napraviti štit od Sunca, oni bi ga odmah napravili što i jest nastojanje – da zaprašivanjem otrovima, virusima, teškim metalima i kredom sakriju Sunce kako bi na taj način pokušali blokirati ili odgoditi neminovnu evoluciju planete i njenih bića.

U svojoj suštini ljudi su svjetlosna bića i ako čovječanstvo izjednači svoju vibraciju s vibracijom Sunca dogodio bi se kvantni skok u svijesti i čovječanstvo bi evoluiralo ka svojoj božanskoj prirodi, a Sunce kao božanska zvijezda to podržava. Upravo iz tog razloga mračne sile nastoje ukrasti Sunce kako ono na nebu, tako i ono u našim srcima i dušama… Ne dajmo im da nam ga ukradu. Čuvajmo naše Sunce. Kako ono na nebu, tako i ono u nama.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp