Novac ili ljubav?


Često kažemo “riječi su jeftine, računaju se samo djela”. A opet, upravo su riječi učinile ovaj svijet ovakvim. Nemojmo se zavaravati, riječi su moćne. Unutarnji dijalog također su riječi. Sve ono što vrtimo u glavi nije ništa drugo doli beskrajno ponavljanje tuđih riječi koje nam njihovim očima opisuju što je što.

Može se reći da je novac glavni motivator svega zla na ovom planetu. Je li to znači da ako iz priče sklonimo novac, da će zlo nestati? Ne. Postoji još nešto, neka poveznica koja povezuje novac i čežnju ljudi da u ime njega rade loše stvari, a to je strah i osjećaj da nema dovoljno za njih.

Jednako tako, Ljubav, na njezin svojstven način koji još nismo dokučili, tjera dobre ljude da rade dobre stvari. Radi se o energiji, o njezinom polaritetu, njezinoj namjeri.

Ako radimo na Ljubavnom polaritetu svoje energije i dopustimo joj da nas motivira za dobre i kreativne stvari, kroz neko vrijeme nadvladat ćemo energiju koja povezuje novac i zlo (strah) i unijeti u nju silu povjerenja.

Najčistija energija koja nam pod hitno treba postati medij za stvaranje odnosa s novcem jest Ljubav. Ako dopustimo da nam unutarnja Ljubav pokaže novac, on postaje privlačan i zadivljujući, kao što je to predivan cvijet ili bonaca pri zalasku sunca. Nama nikad neće pasti na pamet neka loša ideja dok promatramo suton, zar ne? Dapače, nestat će riječi i svi opisi, jer je to prizor Ljubavi, nama svojstven, Božanstvu svojstven.

Volim te.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp