Budite heroji

Budite heroji

Početkom 2020., na početku priče, kada sam jasno rekao što je sve ovo i koji je krajnji cilj, bilo je napadanje, ismijavanje, odlajkavanje i odfrendavanje. Onda se to pretvorilo u revolt i otpor jer nisu mogli prihvatiti činjenicu da su ih prevarili, obmanuli i izmanipulirali.

To je opasna faza jer čovjek traži krivca u svakome osim u sebi. I, iako su neki tek sad u ovoj fazi progledali, što zbog ega, što zbog i dalje čvrste vjere u institucije, vladu, “doktore” i “znanstvenike”, većina se nalazi u zadnjoj fazi, a to je – prihvaćanje istine.

Ne osjećam nikakvu zadovoljštinu zbog toga, kao što vjerujem, ne osjećaju ni ostali pojedinci koji od početka pričaju isto što i ja. S jedne strane osjećam žalost što su tako lako izmanipulirani, ali s druge strane osjećam radost, jer znam da bez toga ne bi došlo do ovog buđenja koji se sada događa.

Kolijevka civilizacije je na Balkanu, stoga je logično da će od tuda sve i krenuti. Mnogi to ne razumiju, ali mi smo vrlo energetski pozitivno nabijen narod i sada vjerojatno na svijetu ne postoji bolje mjesto za živjeti od Balkana.

Ako to ne razumijete, pogledajte što se događa u zapadnim, “vrlo razvijenim” zemljama. Fašizam je blaga riječ. Ova faza je ključna, zato moramo svi skupa dati sve od sebe da se ovo zlo sasječe dok je to moguće.

Nema više “nisam znao”, “šta ja mogu”, “radio sam što su mi rekli”…itd. Također, više zaista nitko ne može tvrditi da nije znao. I gledanje u drugu stranu će se smatrati sudjelovanjem u ovom zločinu.

Svaka naša odluka, od sada nadalje, imati će neke posljedice i moramo za to preuzeti odgovornost. Nismo mala djeca i krajnje je vrijeme da se tako prestanemo ponašati. Nema više nazad i nade da će nas neki narodni heroj spasiti.

Mi smo ti heroji koji će donijeti spas. Svatko od nas. Uz to, naravno trebamo poduprijeti pojedince koji se lavovski bore za ispravnu stvar, ali ne smijemo pasivno čekati i gledati sa strane u nadi da će oni odraditi posao za nas.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp