Došlo je vrijeme za novi Bedem ljubavi

Došlo je vrijeme za novi Bedem ljubavi

U kolovozu 1991. godine skup majki koje su se zalagale da se njihove sinove spasi iz JNA organizirala je dr. Ružica Ćavar. Iz toga je nastala svima nam poznata mirotvorna inicijativa “Bedem ljubavi”.

Ovaj tjedan u Hrvatsku dolazi prva tura cjepiva namijenjenih djeci od 5 do 11 godina, odobrenog prošli tjedan. To je dobna skupina za koju je – po istraživanju Johna Ioannidsa, vodećeg svjetskog stručnjaka za epidemiologiju i ljudsko zdravlje te biomedicinsku podatkovnu znanost – smrtnost zaraženih od C-19 podjednaka šansi umiranja od ozljede oštrim predmetom, 1 od 37.036 ili 0.003%.

S druge strane, spekulira se da se ozbiljne nuspojave nakon cijepljenja pojavljuju u daleko većem broju slučajeva, do 1%.

Kao što sam najavljivao, dolazimo do zadnje crte obrane – naše djece. I smatram da je krajnje vrijeme za Bedem ljubavi 2, inicijativu majki koje će stati u obranu svoje djece. U četvrtak je, kao što nam je poznato, prvo čitanje prijedloga još restriktivnijeg Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti.

Ovim putem pozivam naše supruge, prijateljice i suborkinje da se od četvrtka počnemo spontano okupljati na Markovu trgu, formirajući bedem između onih koji misle da imaju pravo odlučivati o našoj djeci i naše djece.

Pa neka majkama Plenković i “stožer”, lažna oporba, režimski novinari i interventni policajci pogledaju u oči. Ako mogu.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp