Proricanje budućnosti

Proricanje budućnosti

Ne posjedujem neke vizionarske moći, ali ovo su moja predviđanja za događaje koje slijede, čisto da ne budete šokirani i iznenađeni kao kada sam prije 2 godine pričao što nam se sprema:

  1. S obzirom da se kreće s cijepljenjem djece, možemo očekivati bombastične naslove u mainstream medijima kako su bolnice pune bolesne necijepljene djece… 
  1. Uskoro možemo očekivati potpuni kolaps u bolnicama jer će svi ovi ozbiljni medicinski zahvati koji su odgađani u zadnje dvije godine doći na svoje, plus što će se sada sve više početi manifestirati posljedice cijepljenja. 
  1. Omicron i svi sljedeći sojevi su zapravo samo pokrivanje posljedica cijepljenja, svaki novi soj zahtjeva novo cijepljenje, staro cijepljenje više ne vrijedi i tako unedogled…
  1. Kako se bolnice i groblja budu punile zbog nuspojava prouzrokovanih cjepivom, sve više će rasti pritisak na necijepljene i njih će se optuživati da su krivi za trenutno stanje. Naravno, svim smrtnim slučajevima će se prikrivati pravi uzroci (kao i dosada jer niti jedna obdukcija nad navodno umrlim od korone se ne smije raditi) i svaljivati krivnja na necijepljene iako je već sada većina s ozbiljnim zdravstvenim posljedicama cijepljena minimalno dva puta.
  1. Slijedi još žešća cenzura i skidanje bilo kakvih videa, autora, stranica i članaka koje otkrivaju istinu o ovoj najvećoj prevari u povijesti čovječanstva. Ali bez obzira na sve ovo, ispunjava me neopisiv mir i vjera da će sve biti u redu. Ne za svakoga naravno, ali niti bi to bilo realno, niti pošteno. Za sve one koji su čiste duše, koji kroz život koračaju pošteno i bez ikakve računice, koji bezuvjetno pomažu ljudima i šire ljubav i dobro, za njih nema mjesta strahu.

Strah je najveća hrana zlu i ključno je da ga prestanemo hraniti. Ponavljam, to ne znači pasivu, okretanje leđa i promatranje sa strane, već odbijanje u sudjelovanju u  cijelom ovom cirkusu.

Priča završava kada svi kažemo – neću i prestanemo hraniti ovaj parazitski sustav. Samo na par dana prestanite kupovati i da vidite kako će se priča promijeniti. Neki su već shvatili priču i djeluju, većina još nije.

Kao što sam već rekao, ovo je duhovna evolucija, evolucija probuđenih i svjesnih pojedinaca. A oni će uvijek biti manjina…

I zapamtite: nema straha. Jer konačno imamo priliku da se iščupamo iz iluzije i sjetimo se tko i što smo te odakle smo i zašto zapravo došli.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp