Svima vam želim sreću, zdravlje i ljubav

Svima vam želim sreću, zdravlje i ljubav

Ako ste u božićnoj noći mogli pogledati svojim najbližima, a posebno djeci u oči, dobro je. Ako su vam srca mirna i duše čiste, dobro je. Ako vam je ljubav i pozitivna energija u centru vaših obitelji, dobro je. I nije važno vjerujete li ili ne, važno je da su vam obitelj i iskreni prijatelji tu. Sve je zapravo dobro, dok smo tu. Dobro je dok još poštujemo čovjeka u sebi i drugima, dok njegujemo dijete u sebi.

Previše smo dobrih ljudi izgubili u ovoj godini, pa se potrudimo sačuvati sebe i druge u godini koja dolazi. I ove godine, u duhu ovih blagdana, ali i na jednoj ljudskoj razini, molim sve koje sam nehotično povrijedio ili im učinio bilo koju vrstu nepravde da mi oproste. Svima vam od srca želim sreću, zdravlje i ljubav! Sretan Božić, a posebno neka sretan bude svima koji su na bilo koji način pogođeni u ovoj godini, bilo pandemijom, bilo potresom ili nekom drugom nedaćom. Teško je, ali ne dajte se.

Sretan Božić i da svi, i oni koji vjeruju i koji ne vjeruju, pronađu onog dobrog čovjeka u sebi. Čovjeka koji ne dijeli ljude, ne mrzi ih zato što su drugačiji ili zato što ne vjeruju u ono u što on vjeruje. Svatko od nas ga mora pronaći, ne samo danas ili sutra, već svakoga dana. Zbog sebe, svoje obitelji, svojih prijatelja, zbog svih nas zajedno. Sve možemo i sve je dobro dok smo tu i dok smo riječima i djelom ipak dobri ljudi. Sretni i veseli bili!

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp