Svjetsko zdravstveno vijeće poziva na hitno zaustavljanje eksperimentalnih “cjepiva” protiv Covida 19

Svjetsko zdravstveno vijeće poziva na hitno zaustavljanje eksperimentalnih “cjepiva” protiv Covida 19

Svjetski poznati stručnjaci koji sačinjavaju Svjetsko vijeće za zdravlje su: dr. Paul Alexander, dr. Byram Bridle, dr. Geert Vanden Bossche, prof. Dolores Cahill, i dr. Sucharit Bhakdi, Ryan Cole, Richard Fleming, Robert W. Malone, Peter McCullough, Mark Trozzi, Michael Yeadon, Wolfgang Wodarg i Vladimir Zelenko i brojni drugi. Svi oni vrlo ustrajno i dosljedno upozoravaju svijet na štetne učinke koji proizlaze iz eksperimentalnih injekcija proltiv Covida19; upozoravajući i na njihove dugoročne učinke, koji se u ovom trenutku ne mogu znati jer većina kliničkih ispitivanja neće biti završena do 2023. gpdine, a neka tek 2025. godine.

U lipnju 2021. dr. Tess Lawrie, suosnivačica Svjetskog vijeća za zdravlje i članica Upravnog odbora Vijeća, hrabro je opisala globalnu krizu i pozvala na hitno djelovanje: „Sada postoji više nego dovoljno dokaza u Velikoj Britaniji po izvještajima sustava Žute karte (putem kojega pacijenti prijavljuju nuspojave raznih lijekova) za proglašavanje cjepiva protiv Covida 19 nesigurnima za uporabu kod ljudi. Treba se pripremiti za povećanje humanitarnih napora za pomoć onima koji su oštećeni cjepivom protiv Covida19 te za predviđanje i ublažavanje srednjoročnih i dugoročnih učinaka.”

Svjetsko vijeće za zdravlje izjavljuje da je vrijeme da se stane na kraj ovoj humanitarnoj krizi. Nadalje, Vijeće također izjavljuje da svako izravno ili neizravno sudjelovanje u proizvodnji, distribuciji, administraciji i promicanju ovih injekcija krši temeljna načela običajnog prava, ustavnog prava i prirodne pravde, kao i Nürnberški zakonik, Helsinšku deklaraciju i druge međunarodne ugovore.

Sada znamo da je sto puta veća vjerojatnost da će djeca umrijeti od ovih eksperimentalnih injekcija nego od Covida19. Cijepljeni sportaši diljem svijeta kolabiraju pred našim očima. Unatoč činjenici da su sustavi izvještavanja ograničeni i pasivni, zabilježeni su milijuni štetnih učinaka ovih cjepiva, koji uključuju smrt, paralizu, krvne ugruške, moždane udare, miokarditis, perikarditis, srčane udare, spontani pobačaj, kronični umor i ekstremnu depresiju.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp