CDC povlači iz upotrebe PCR test za Covid, jer napokon priznaju da ne može napraviti razliku između gripe i Covid-a

CDC povlači iz upotrebe PCR test za Covid, jer napokon priznaju da ne može napraviti razliku između gripe i Covid-a

Nakon 31. prosinca 2021. godine, CDC će iz uporabe povući PCR test za testiranje na Covid-19 jer su napokon priznali da test ne pravi nikakvu razliku između virusa gripe i Covid virusa.

CDC, naime, preporučuje da klinički laboratoriji i lokacije za testiranje koje koriste CDC 2019-nCoV RT-PCR test izaberu i započnu prelazak na drugi test COVID-19 koji je odobrila FDA. CDC potiče laboratorije da razmotre usvajanje multipleksirane metode koja može olakšati otkrivanje i diferencijaciju Covid – a od obične gripe.

Ova vijest napokon objašnjava nestanak slučajeva gripa 2020. godine, koji se dogodio po cijelom svijetu, a paralelno s time naglo se povećao broj slučajeva Covid-a, što su dr Anthony Fauci i elita iz Washingtona itekako znali da će se dogoditi, ali su mudro šutjeli i zdrave ljude zatvarali u karantene.

Dr Kary Banks Mullis, biokemičar, dobitnik Nobelove nagrade, autor i predavač te izumitelj PCR testa, svojedobno je izjavio kako „PCR proces ne pokazuje stvarni rezultat čovjekove bolesti i kako se on kao takav nikada nije smio koristi kao test za otkrivanje zaraze na Covid 19 virusom“.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp