Dr. Sucharit Bhakdi – Evo zašto dolazi do trombova i srčanih zastoja nakon cijepljenja

Dr. Sucharit Bhakdi – Evo zašto dolazi do trombova i srčanih zastoja nakon cijepljenja

Dr. Sucharit Bhakdi u svom je kratkom izlaganju na znanstveno utemeljen način pojasnio što se događa u našem tijelu nakon unosa eksperimentalnog cjepiva u njega. Ovim putem njegove riječi prenosimo u cijelosti.

„Slušajte me veoma pažljivo, ovo ovdje je zid vaših krvnih kanala, a ovo tu označava vašu krv. Sada kada je znanstveno potvrđeno da će geni koji se nalaze u cjepivu, nakon ubrizgavanja u vaše tijelo uči u krvotok, tada smo potpuno sigurni da će ti isti geni ući i u stanice koje oblažu zidove vaših krvnih kanala.

No, što se događa kada stanice koje oblažu zidove krvnih kanala počnu proizvoditi spike (šiljaste) proteine? Šiljke koje će stanice početi proizvoditi stršiti će s površine stanica u vašem krvotoku.

Te stanice prepoznati će vaši limfociti koji su stvoreni za to da ubijaju stanice koje proizvode virus ili virusni protein. Dakle, ti limfociti izvršiti će napad na zidove vaših krvnih kanala i to će biti prvi korak u formiranju tromba u vašem krvotoku.

U početku, nakon primanja prve doze cjepiva, stanje u vašem tijelu je već loše i pomalo je šokantna činjenica da vaši limfociti zaduženi za uništavanje virusa, sada pokušavaju ubiti vas osobno. No u vrijeme prvih 7 do 10 dana, još uvijek nema antitijela. Međutim, nakon 3 do 4 tjedna po cijelom vašem krvotoku stvore se mnoga antitijela.

I ako se nakon toga idete ponovno cijepiti i primite tu gensku terapiju prepunu spike proteina u vaš krvotok, neka vam je Bog na pomoći, jer tada ne samo da će vaši limfociti napadati zidove vaših krvnih kanala, već će sada to isto činiti antitijela i leukociti pritom misleći da su vaše stanice koje proizvode te spike-ove (šiljke) zapravo bakterije i pokušat će doslovno pojesti stanice vaših krvnih kanala, što će dovesti do sigurne smrti.“ 

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp