Samo budi svjetlo

Samo budi svjetlo

Život mi je posljednjih mjeseci, a posebice nekoliko posljednjih tjedana i dana, jasnije no ikada pokazao Put Istine. Taj se put ne može pojmiti umom. Njega ne određuju karmički zakoni, položaji planeta, misaoni obrasci, ni teorije, kako svjetovne, tako i duhovne.

Taj je put jednostavan poput iskrenih, dječjih očiju kad pune udivljenja promatraju svijet, a opet je baš zbog svoje potpune ogoljenosti i uronjenosti u delikatno polje čistoće postojanja, odvojeno od bilo kakvog programa, tako rijetko dotaknut ljudima.

Biti Svjetlo jedini je Put. Sjajiti snažno, iznutra prema van i shvatiti održavanje tog sjaja kao najvažniji zadatak življenja. Zakonitosti, teorije i sva učenja izvana ne mogu se usporediti s nijemim znanjem koje nosimo unutra, u svom osvijetljenom srcu.

Nikoga nema vani. Ništa ne prijeti izvana. Ni karma, ni planeti, ni nesvjesni obrasci. Sve je u Tebi. U Baklji unutar Tebe koju jesi ili nisi upalio. Kad je upališ i svu svoju energiju povučeš u nju, osjetit ćeš istinsku radost postojanja i Put Istine.

I tada više nikada, ma što Ti govorili i što se događalo izvana, nećeš prestati sjati. Volim Te.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp