Boris Becker stao u Đokovićevu obranu – „Cijepljenje je osoban izbor svakoga od nas“

Boris Becker stao u Đokovićevu obranu – „Cijepljenje je osoban izbor svakoga od nas“

Gostujući na CNN-u i upitan od strane novinarke slaže li se sa specijalnim tretmanom Novaka Đokovića, Boris Becker, njegov bivši trener stao je u ovoj situaciji na njegovu stranu. Izjavio je kako je cijepljenje osoban izbor svakog čovjeka, dodavši kako je on osobno dva puta cijepljen.

„Ali ja sam u pedesetim godinama, a Novak je u svojim tridesetim godinama, a sportaši u tim godinama nisu u tolikoj mjeri cijepljeni i to je njihovo pravo, to je njihova osobna odluka.“, rekao je između ostalog Boris Becker.

S druge strane, svi znamo da postoji pravilo Australian Opena da svi igrači moraju biti cijepljeni, ali postoji i pravo medicinskog izuzeća.

„Novak Đoković privlači mnogo pozornosti. On funkcionira na jedan drugačiji način, nije prosječan čovjek. On je poseban čovjek i to ne može i ne mora svatko razumjeti. On sam trebao bi izaći u javnost vezano za medicinsko izuzeće. On je lider našeg sporta već devet godina i broj jedan u svijetu tenisa. On je uzor i uvelike bi mu pomoglo da bude malo otvoreniji u vezi trenutne situacije. No, imajmo na umu da Novak ne krši niti jedan zakon. On oduvijek igra po pravilima, pa tako i u ovoj trenutnoj situaciji.“, izjavio je Boris Becker.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp