Nada Jurinčić – Covid 19 najveća je prevara u povijesti čovječanstva

Nada Jurinčić – Covid 19 najveća je prevara u povijesti čovječanstva

Prošlo je već više od godinu dana od početka globalnog lažiranja nove zarazne bolesti stručno nazvane Covid 19. Od samog početka ovog ludila, glavni alat lažiranja bio je i ostao takozvani PCR test.

Bez te alatke kreatori internacionale zla, koji su ujedno i autori ovog lažiranja, nikada ne bi uspjeli stvoriti toliki strah kojeg su morali proizvesti kako bi počeli s dresurom ljudske vrste.

Taj su alat primijenili na klinički sindrom gripe kojoj su tim testom prišili naziv Covid 19, a gripa im je tu idealno poslužila jer se javlja i javljati će se svake godine, tako da mogu lažirati sa zaraženima u nedogled i beskraj, sve dok ih ne zaustave savjesni liječnici odani znanstvenoj istini i pacijentu.

Stožeri strahovođa sastavljeni od političko medicinske mafije na lokalnom nivou, instalirani po svim državama svijeta, svakodnevno su utjerivali strah od smrti milijunima ljudi, zahvaljujući isključivo statistici utemeljenoj na broju test pozitivnih i broju umrlih koji su imali pozitivan PCR test.

Prije nešto više od godinu dana sam se obratila javnosti s konstatacijom da je pandemija lažirana i da se lažira pomoću PCR testa. Tada sam rekla „nema testa – nema Covida, nema testa nema -pandemije, nema testa – nema nove zarazne bolesti“.

U proteklom razdoblju to je bez ikakve dvojbe dokazano na sudu. Internacionala globalnog zla koja stoji iza ove masovne obmane i zločina, poduzima apsolutno sve da javnost to ne sazna. U studenom 2020. godine, Portugalski prizivni sud Portuguese Court of Appeal, koji se smatra najkompetentnijim sudom na svijetu vezano za ovo područje, donio je presudu da PCR test nema nikakvu dijagnostičku vrijednost u postavljanju dijagnoze Covid 19.

Presuda je donesena proučavanjem nekoliko tisuća stranica ekspertize najboljih stručnjaka svijeta u ovom području. To je takozvana Jabarova studija. Identičnu  presudu donio je Bečki upravni sud u ožujku 2021. godine.

To znači da su svjetski stručnjaci sudskim putem dokazali da je pandemija lažirana nevažećim dijagnostičkim testom. Da se radilo o zabludi, istog trenutka bi prestale sve aktivnosti, stožeri bi bili ukinuti i bio bi uspostavljen normalan tijek života. No, nije se radilo ni o kakvoj zabludi, nego o desetljećima planiranoj zločinačkoj akciji pljačke naroda i država, uništavanja ljudske vrste i njene dresure. To isto povijest je već vidjela za vrijeme staljinizma i fašizma.

No, ovakav način izvedbe nikada do sada nije bio viđen. Ovakvom nečemu svijet po prvi puta svjedoči. Covid obmanu su izvele veleizdajničke i zločinačke vlade svijeta u interesu internacionale zla, a pomogla im je mediko – mafija, što radi korumpiranosti, a što radi pripadnosti tajnim društvima. Izdali su liječnički poziv, pljunuli na njega i nanijeli mu štetu koja se ne može više tek tako saprati.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp