Apel njemačke europarlamentarke – zaustavimo stvaranje Covid totalitarnog režima dok ne bude prekasno


Ova moja poruka posvećena je ljudima u Australiji. Moje ime je Christine Anderson.  Članica sam Europskog parlamenta i ja odgovaram na vaš SOS poziv. Učiniti ću sve što je u mojoj moći, da svijetu dam do znanja da je vaša nekadašnja sloboda i liberalna demokracija transformirana u totalitarni režim koji gazi ljudska prava, građanske slobode i vladavinu prava.

Preklinjem sve vas, ljude širom svijeta koji još uvijek mislite da vaše vlade rade u vašem najboljem interesu. Niti u jednom trenutku u povijesti, ljudi koji primoravaju druge ljude da se pridržavaju njihovih zakona, nisu bili dobri momci.

Dobrobit čovječanstva oduvijek je bila glavni alibi tiranina. Zar doista ne razumijete da vas ovo cjepivo ne štiti virusa Covid-19? Ono vas jedino štiti od Vladina ugnjetavanja. Samo za sada je to tako, no, nemojte niti na sekundu pomisliti kako se to sutra neće promijeniti.

Ja sam Njemica po nacionalnosti i jednom zgodom upitali smo naše bake i djedove – kako su mogli samo stajati i u tišini promatrati kako se uspostavlja Hitlerov totalitarni režim, dozvoljavajući mu svojom šutnjom da se uspostavi? Svatko je tada morao znati da sve što treba napraviti, jest da otvori oči i progleda.

Velika većina nažalost to je odbila učiniti. Pitam vas – što ćete vi sutra reći svojim unucima?  Hoćete li im reći da niste znali što se događa? Hoćete li im reći da ste samo slijedili naređenja?  Morate razumjeti, ovdje se ne radi o ni o kakvom razbijanju četvrtog vala, već se radi o razbijanju ljudi.

Australiji nije potrebna nikakva „No – Covid strategija“. Ono što je Australiji potrebno jest strategija bez ugnjetavanja. Zato podržavam vašu borbu za slobodu i demokraciju. Svi mi zajedno  jednostavno moramo spriječiti naše vlade da transformiraju naša slobodna i demokratska društva u totalitarne režime.

Moramo to napraviti odmah sada. Moramo ustati sada, jer vremena više gotovo da i nemamo.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp