Šok! Dvaput cijepljeni 13-godišnji dječak Jack Thomas O’Drain preminuo nakon srčanog zastoja u novogodišnjoj noći

Šok! Dvaput cijepljeni 13-godišnji dječak Jack Thomas O’Drain preminuo nakon srčanog zastoja u novogodišnjoj noći

The COVID World izvijestio je – Kako se uvođenje cjepiva za adolescente nastavlja, tako raste i sve veći broj mladih ljudi koji pate i umiru od ozbiljnih srčanih problema. 13-godišnji Jack Thomas O’Drain iz New Jerseya neočekivano je preminuo 4. siječnja nakon što se srušio na Silvestrovo. Prema objavi na društvenim mrežama njegovog oca Trenta, Jack je doživio ‘neobjašnjivi’ srčani zastoj dok se igrao sa svojim prijateljima. Hitno je prevezen u Dječju bolnicu u Philadelphiji prije nego što je stavljen na aparat za održavanje života.

U njegovoj osmrtnici između ostalog piše: „Jack će uvijek ostati zapamćen po svom velikom srcu, ljubavi prema učenju i odanosti njegovoj obitelji i prijateljima. Bio je izuzetno bistar dječak; pohađao je srednju školu Voorhees i bio sudionikom Znanstvene olimpijade. Jack je uživao svirajući saksofon i vježbao je u NJ School of Music u Medfordu. Volio je boraviti u prirodi, planinariti, kampirati i ići u ribolov.  Jack je volio provoditi svoje večeri igrajući igre poput Monopolyja, ili gledajući dobar film, ali najviše je cijenio vrijeme koje je provodio sa svojom dragom obitelji i prijateljima.“

Njegova majka Jennifer O’Drain na svojoj je Facebook stranici bila objavila fotografiju svoga sina Jacka nakon što je primio drugu dozu cjepiva protiv COVID-a, napisavši – drugi hitac riješen.

Njegov je sprovod održan 9. siječnja u Marltonu, New Jersey. Počivao u miru Božjem.

Pitanje je – zašto je Jack bio cijepljen u dobi od 13 godina, unatoč tome što je u dobnoj kategoriji s vrlo niskim rizikom od COVID-a?

Na to pitanje Ministarstvo zdravstva New Jerseya niti ne bi moglo imati odgovor, jer Ministarstvo zdravstva New Jerseya potiče ‘svakog od 5 godina ili starije da dobije ubod čim je prije moguće’, tvrdeći pritom sljedeće: “Cijepiva protiv COVID-a-19 su sigurna i vrlo učinkovita u sprječavanju da se razbolite. One su jedan od najvažnijih alata za okončanje pandemije COVID-19 i povratak svemu onome što volite.”

Upitajmo se – koliko im se može vjerovati?

New Jersey je također prednjačio u napadu na djecu, emitirajući šokantnu reklamu za Božić u kojoj dijete govori da je sve što želi za Božić ‘cjepivo protiv COVID-a’. 

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp