Ivan Lovrinović – Prirodni imunitet je važniji od svega


Prof. dr. sc. Ivan Lovrinović s Ekonomskog fakulteta, nositelj i izvođač predavanja na kolegijima „Monetarna politika“ i „Međunarodni financijski menadžment“ najavio je svoj izlazak iz izolacije. Uspješno je svladao korona virus i sada se vraća u život. U svojoj je objavi na društvenim mrežama istaknuo važnost prirodnog imuniteta i medijske detoksikacije koja sustavno ruši naš prirodni imunitet.

Na fotografiji koju je objavio, Ivan Lovrinović uz osmijeh pozira s vitaminima i mineralima, maslinovim uljem, medom, češnjakom, limunom te nazdravlja šalicom toplog čaja. Tako su nas nekada od gripe i prehlade liječile naše bake i ta fotografija vraća nas u to divno vrijeme u kojem nas nitko nije tjerao na cijepljenje.

„Još jedan dan izolacije i ponovo se vraćam u život. Koronu sam vrlo dobro podnio uz potoke čajeva, važne vitamine i minerale, voće, povrće, domaću hranu i odmaranje.
Prije svega je važan unutarnji mir, obiteljska podrška i izbjegavanje gledanja i slušanja medijskog otrova. Nemjerljivo je loš utjecaj sijanja straha na rušenje imuniteta ljudi.
Zato je jačanje prirodnog imuniteta najvažniji cilj za svakoga od nas, a za to su ključni preduvjeti: sloboda izbora, istina i pravda.“ 

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp