Prva dama Francuske primila anonimni poziv da se Macron trenutno nalazi s ljubavnikom u krevetu


Daily Mail donio je vijest kako je Prva dama Francuske, Brigitte Macron, primila je anonimni telefonski poziv u kojem se navodi da je njezin suprug, predsjednik Emmanuel Macron, bio s ljubavnikom.

Politički komentator Nicolas Prisette nedavno je snimio svoj  najnoviji dokumentarni film  pod nazivom „U paklu predsjedničkih kampanja“, u kojem se iznose i česte skandalozne glasine o osobnom životu francuskog predsjedničkog para, uključujući tvrdnje da je Brigitte Macron zapravo rođena kao muškarac.

Par se prvi put upoznao 1993. godine, kada je Macron kao 15-godišnjak došao na srednjoškolski sat književnosti kod tada 39-godišnje Brigitte u Amiensu u Francuskoj. Brigitte se 2006. godine razvela od svog supruga, s kojim ima troje djece, a 2007. godine udala se za 24 godine mlađeg Macrona.

Odvjetnici Briggite Macron prošlog mjeseca pokrenuli su pravni postupak zbog tvrdnji desničarske publikacije koja je u prosincu objavila glasine o tome da je Brigitte Macron transrodna osoba koja je zapravo rođena kao muškarac.

Unatoč svim aferama u koje je konstantno uključen, Macron je i dalje favorit za ponovnog predsjednika Francuske na izborima koji će se održati u travnju.

Posljednje ispitivanje javnog mnijenja pokazalo je da bi mogao dobiti 26 posto glasova u prvom krugu, što je 9 posto više od njegove najbliže suparnice, kandidatkinje Nacionalne fronte, Marine Le Pen, koja je u anketama osvojila 17 posto.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp