Zbog prisile na cijepljenje peteročlana obitelj počinila samoubojstvo


Kako je izvijestio The European Union Times, jezivo ubojstvo-samoubojstvo koje uključuje peteročlanu obitelj u Senzigu blizu Berlina u Njemačkoj potaknula je tiranija cjepiva u kojoj svi sada živimo.

Prve istrage otkrile su da je otac Devid R. prvo usmrtio svoju suprugu Lindu, a potom i tri maloljetne kćeri Leni (10), Janni (8) i Rubi (4) prije nego što je i sam počinio samoubojstvo.

Glavni javni tužitelj Gernot Bantleon rekao je za BILD da je Devid, prema pismu o samoubojstvu pronađenom u obiteljskoj kući nakon tragedije, za svoju suprugu bio isposlovao krivotvorenu potvrdu o cijepljenju. Međutim, njegov poslodavac je doznao da je potvrda krivotvorena i rekao je da će otići na policiju, ostavivši ovaj par u strahu da će ih zatvoriti i oduzeti im djecu.

Na pitanje novinara, Bantleon je rekao:

„Ne znamo je li poslodavac htio ići na policiju ili je samo prijetio da će poduzeti nešto.“ Poruka o samoubojstvu, za koju se govorilo da je dugačka nekoliko stranica, bila je napisana rukom i otkrila je šokantan motiv njegovih drastičnih postupaka.

Susjed obitelji alarmirao je policiju jer obitelj neko vrijeme uopće nije bila viđena. Kada su policajci ušli u kuću, pronašli su beživotna tijela peteročlane obitelji, a preživio je jedino pas koji je potom odveden u sklonište.

Prema tvrdnjama nekih njihovih sugrađana – „ovaj čovjek ne snosi krivicu ni za što; njemačka država je ta koja je svojim zakonima ubila ovu obitelj. Obitelj se jednostavno bojala uzeti ovo cjepivo jer su očito imali informacije o tome da su mnogi ljudi umrli od njega, dok su drugi patili od posljedica doživotnog invaliditeta kao što su paraliza, konvulzije, itd., a to su samo trenutni učinci. Dugoročno? T  o se tek treba vidjeti.“

Bez obzira na to, ova obitelj nije htjela uzeti takozvano “cjepivo”, ali zahvaljujući zakonu koji ih je na to prisiljavao očito nisu imali izbora. Pravo na slobodu izbora više nije opcija u demokraciji. Sada vrijedi samo jedno jedino pravilo  – „Ili se cijepi, ili ostaješ bez posla.“ Nema posla, nema novca, nema niti kruha na stolu.

Pod ogromnim pritiskom čovjek nije vidio izlaz, osim kroz smrt. Možda se njegova supruga složila sa samoubojstvom, možda ne, to doista ne znamo i sada više nije niti važno. Važno je samo što je bilo okidač ovoj strašnoj tragediji, a to su njemačke vlasti koje su ljudima svojim strogim zakonskim odredbama stavili ogroman teret na leđa, pod kojim mnogi pucaju pod pritiskom i ne vide više izlaz iz te situacije, pa posežu za ovakvim jezivim odlukama lišavajući se vlastita života pri pomisli da bi mogli ostati bez prihoda.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp