Sad je i službeno – imamo više birača nego stanovnika

Sad je i službeno – imamo više birača nego stanovnika

I tako. Da se ja nisam izjasnio kao Hrvat bilo bi nas 3.888.528, a odgovorno tvrdim da nas je zapravo još i manje. Nego pustimo to. Dozvolite mi da se i u vaše ime zahvalim svim HDZ / SDP + priljepci Vladama RH od samostalnosti do danas na ovoj demografskoj katastrofi, kao i svim glasačima ortačko-krkanlučkog kartela, koji i pored svih jasnih pokazatelja i dalje glasuju za jedne te iste krkane.

Kartela koji je u samo 10 godina uspio rasturiti dva grada veličine Splita. Kartela koji je svojim djelima ozakonio korupciju, klijentelizam, nepotizam i sve ono što je Hrvate potjeralo u bijeg gore od samog rata i ratnih posljedica.


Kartela, koji je dok su neki ginuli po bojišnicama, privatizirao, krao i sustavno devastirao ono što rat nije uspio. Posebno žalosno je da što idete istočnije i što je tuga veća, veća je i podrška tom ortačko-krkanlučkom kartelu.

Kartelu koji ne posustaje u aferama, lopovluku i još većoj devastaciji onoga što je u ovoj državi ostalo. Kartela koji čini sve ne bi li potjerao i ovo malo ljudi što je ostalo, uništavajući sve institucije ove države do te mjere, da ne služe više nikome, do održavanju tog kartela na vlasti s koje se još može musti ova krava od države.

Zato svim Vladama s početka ove priče da se dodijeli Nobel za književnost. Nobel za roman: „Kako su Hrvati potjerali Hrvate“.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp