Brigitte Bardot rezolutno odbija cijepljenje

Brigitte Bardot rezolutno odbija cijepljenje

Pariz – Unatoč preporukama i pritiscima vlade i zdravstvenih institucija, Brigitte Bardot ne želi ni čuti za cijepljenje. Upravo iz svog utočišta u Varu, „La Madrague“ u Saint-Tropezu, Brigitte Bardot progovorila je o svojim izborima u suočavanju s cijepljenjem protiv Covid-a 19.

S 87 godina, bivša francuska filmska zvijezda rezolutno odbija cjepivo protiv Covida, a u intervjuu za tjednik Gala rekla je: „Ne prvoj, ne drugoj, a sigurno ne i trećoj dozi“, rekla je Brigitte Bardot. “Ne, nema cjepiva! Alergična sam na sve kemikalije”. Zvijezda, naime, naglašava rizik od alergije na kemikalije kako bi objasnila svoj izbor da se ni u kojem slučaju neće cijepiti.

Brigitte Bardot tvrdi kako je dobrog zdravlja te je izjavila: „Čak i kad sam išla na putovanje po Africi, odbila sam se cijepiti protiv žute groznice. Moj tadašnji liječnik tada mi je izdao lažnu potvrdu. Otišla sam na put i vratila se kući u odličnoj formi.“ U tom istom intervjuu bivša je glumica o smrti rekla „kako ona ionako jednoga dana dirne svakoga“. “Smrt će morati doći jednog dana. To je kao starost, od nje ne možete pobjeći”, rekla je.

S obzirom na to da glumačka diva B.B., poznata i kao velika ljubiteljica i zaštitnica životinja danas živi mirnim i povučenim životom daleko od medija, svako njezino pojavljivanje u medijima biva zapaženo. Ne vidimo je i ne čujemo često, ali kada Brigitte Bardot progovori, njezine riječi obilaze svjetske medije, pogotovo kada je riječ o tako osjetljivoj i vrlo aktualnoj temi kao što je obvezno cijepljenje. B.B. je uvijek za pravdu, pa tako i sada kada je javno progovorila da se protivi obveznom cijepljenju i zalaže za slobodu izbora. Poznato je također da je sudjelovala u pokretu „Žutih prsluka“.

Unatoč svojim godinama, glumica je također procijenila da je dobrog zdravlja za svoje godine: „Naravno, imam 87 godina, ali kunem se da ne izgledam tako. Nemam bijelu kosu, jako sam mršava. Imam dvostruki osteoartritis kuka, hodam na štakama, ali ako mi puste neku pjesmu od Gipsy Kingsa ili neku flamenko stvar, kunem vam se da dobijem želju za kretanjem i dođe mi da zaplešem rumbu i cha-cha-cha.“, izjavila je Brigitte Bardot, jedna i jedina, jedinstvena, neukrotiva i neponovljiva. Uvijek je ostala vjerna sebi. Žena je to koja ima svoj stav kojega se ne boji javno izreći i na tome joj treba čestitati.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp