Međunarodni sud osudio je najviše dužnosnike Pfizera, GlaxoSmithKlinea, Kine i Vatikana za zločine protiv čovječnosti


Među osuđenim osobama su Albert Bourla i Emma Walmsley, izvršni direktori Pfizera i GlaxoSmithKline Pharmaceuticals, Xi Jinping, predsjednik Kine, ‘papa’ Franjo (Jorge Bergoglio), Elizabeth (Windsor) i kanadski premijer Justin Trudeau.

Presudom Suda sedamdeset i pet osoba osuđeno je na doživotni zatvor, oduzima se njihova imovina i razbijaju njihove korporacije, a zakonito se zabranjuje daljnja proizvodnja, prodaja ili korištenje njihovih cjepiva protiv COVID-a kao “proizvoda medicinskog genocida i masovnog ubojstva”.

Nakon četveromjesečnog suđenja sazvanog prema međunarodnom pravu, suci Međunarodnog suda pravde (ICLCJ) danas su donijeli svoju povijesnu presudu i kaznu, zajedno s nalozima za uhićenje i izvlaštenje optuženih.

Prema Uredu za odnose s javnošću Suda,

“Ovaj slučaj uključuje monstruozan, međugeneracijski zločin i njegovo jednako masovno prikrivanje. Najviši dužnosnici Crkve, države i korporacija godinama su osobno sankcionirali i profitirali sustavnim mučenjem, trgovinom i ubojstvom djece u smrtonosnim eksperimentima testiranja na droge kako bi proizveli ‘cjepivo’ COVID, kao dio Zločinačke zavjere za depopulaciju čovječnosti i ropstvo. Zavjera ubijanje nevinih, trgovina oružjem, drogom, djecom i ljudskim organima i ušutkavanje ili uništavanje onih koji su ih razotkrivali.

“Naš sud je okončao tu zavjeru tako što je kriminalizirao odgovorne osobe i korporacije i zabranio daljnju prodaju i korištenje ‘cjepiva’ protiv COVID-a, koji su proizvod medicinskog genocida i masovnog ubojstva djece.”

Sud utvrđuje da su javni protivnici ovog genocida, posebice Kevin Annett, stalno bili na meti uništenja od strane osuđenih optuženika, koji su odgovorni za ubojstvo petnaest aktivista i nekoliko nedavnih pokušaja atentata na Annettov život.

“Naši nalozi ovlašćuju ne samo naše šerife i zamjenike policije, već i ljude posvuda da provode presudu Suda uhićenjem osuđenih zločinaca, oduzimanjem njihove imovine i zaustavljanjem prodaje i upotrebe ‘cjepiva’ protiv COVID-a proizašlih iz genocida”, kaže Sud .

“Ubojice djece više ne mogu izbjeći pravdi koristeći privilegije izvršne ili korporativne vlasti, ili skrivajući se iza kamuflaže izmišljenih kriza javnog zdravlja .”

Sudski dokumenti su priloženi ovoj obavijesti. Sutra, 16. siječnja, na www.bbsradio.com/herewestand (u 15 sati pacifik, 23 sata GMT) raspravljat će se o akcijskom planu za sudjelovanje policije i građana u izvršenju ove povijesne presude i kazne .

Presuda i nalozi Suda objavljeni su na www.murderbydecree.com pod “ITCCS ažuriranja” i www.republicofkanata.ca pod “Ureaking News”.

Za kontaktiranje Suda: itccsoffice@protonmail.com ( upozorenje : G. Dufort, Ured za odnose s javnošću )

Izdano u subotu, 15. siječnja 2022., u 00:01 (GMT) od strane Međunarodnog suda općeg prava, odjela za kaznena suđenja od strane Međunarodnog suda općeg prava, odjela za kaznena suđenja Pod pokroviteljstvom Međunarodnog suda za zločine crkve i države (ITCCS) (osnovanog prema Zakonu naroda 15. lipnja 2010.)

Presuda i kazna Međunarodnog suda pravde, 15. siječnja 2022.: Priopćenje za javnost  OTVORITE LINK!

 http://murderbydecree.com/2022/01/14/breaking-news-from-the-international-common-law-court-of-justice-january-15-2022-gmt-big-pharma-government-church-leaders-face-arrest-as-court-convicts-them-of-genocide-prohibits-injections/#page-content

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp