Prof. Stuart j. Russell – Evo kako se mikro dronovima doslovno usmrćuje ljude


Sada već davne 1984. godine gledali smo hollywoodski filmski spektakl „Terminator“, koji prikazuje borbu čovjeka protiv robota. Svi smo tada mislili kako se radi o običnom znanstveno-fantastičnom filmu.


Nije nam tada bilo ni na kraj pameti da nam okultisti koji stoje iza Hollywooda zapravo prikazuju našu budućnost, koja je sada, kako se čini, postala naša stvarnost. Nismo tada ni pomišljali na to da bi se to što gledamo na filmu jednoga dana moglo i ostvariti, kao ni na to da se okultisti kroz pojedina ostvarenja žele unaprijed karmički očistiti od onoga što će uslijediti.

Profesor Stuart J. Russell, uvjerava nas kako su ovi prezentacijski video klipovi puno više od obične špekulacije, jer, kako sam kaže; „Ja sam osobno 35 godina radio na razvoju umjetne inteligencije. Jer, dozvoliti robotu da sam bira hoće li ubiti čovjeka ili ne, bila bi katastrofa po našu slobodu i sigurnost i tisuće mojih kolega u potpunosti se slažu sa mnom i dijele isto mišljenje.“

Stuart-Russell
 Sada kada znamo da je tehnologija mikro dronova čija namjena je da doslovno ubijaju ljude – već odavno izumljena, jasno nam je i to da globalnoj eliti više nisu potrebne ni vojska, ni policija kako bi se zaštitili od naroda. Umjetna, robotizirana inteligencija koja je isprogramirana da niti najmanje ne mari za ljudske žrtve, besprijekorno će odraditi taj posao.


Dobro došli u Novus ordo seclorum (Novi svjetski poredak).

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp