Dr. Geert Vanden Bossche – Evo zašto je cijepljenje djece težak zločin


Dr. Geert Vanden Bossche u svom je kratkom obraćanju pojasnio zbog čega je cijepljenje djece Covid cjepivima prije svega kriminalno djelo, a potom i zločin čijom se primjenom izlaže djecu ogromnoj opasnosti od autoimunih reakcija i smrti.

Uporabom ovog cjepiva na djeci, izlažete djecu riziku od izazivanja autoimunih reakcija. Jer ako imate cjepivo s kojim ne možete spriječiti prijenos virusa, samim time ne možete niti kontrolirati pandemiju, to je jednostavno nemoguće.

Dakle, drugim riječima, vi s ovim masovnim procjepljivanjem, radite upravo suprotno. Stvarate plodno tlo za još više zaraznih varijanti koje će se konstantno replicirati.

Znanstveno gledano, ne postoji niti jedan opravdani razlog za cijepljenje djece. Takav se čin  ničim ne može opravdati. On za djecu nema nikakvih blagodati, već može prouzrokovati samo ogromne brige i rizike.

Znači, sada je već potpuno jasno da omjer rizika i koristi ide u potpuno pogrešnom smjeru. Pa, kako pobogu s tim saznanjem uopće možete i pomisliti da idete raditi takvo što? Nemam drugih riječi kojima bih mogao opisati takav čin osim da kažem kako je on kriminalan. Znajte da mi kao znanstvenici ne koristimo takve riječi i termine tek tako olako.

Moj savjet je vrlo jasan, ni pod kojim okolnostima ne smijete dozvoliti da se vaše dijete cijepi.

Na kraju još jednom podsjećam, kada se jednom cijepite, nemate nikakve šanse da na bilo koji način pridonesete imunitetu krda.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp