Kanadska djeca u jednoj emisiji otvoreno prokazuju necijepljene ljude i govore kako bi zvali policiju da naiđu na njih


Kanadska djeca šokirala su svjetsku javnost svojim nastupom u jednoj emisiji uživo. Po njihovom se nastupu vidi do koje niske razine smo došli kao čovječanstvo zahvaljujući Covid svijetu u kojem već neko vrijeme živimo po Covid pravilima.

Dio emisije koji prikazuje tu kanadsku djecu i način na koji oni razmišljaju o necijepljenim ljudima na Twitteru je objavio reporter Rebel News-a Ezra Levant, a video prikazuje dječaka i njegovu stariju sestru kako ih pitaju vjeruju li oni u obvezno cijepljenje protiv Covid-a. Ezra Levant je ove indoktrinirane Kanađane nazvao „Hitlerjugend“.

Djeca, koja su istaknula da su primila cjepivo protiv Covid-a, oduševljeno su povikala: „Da!“ odgovarajući na pitanje voditeljice, da li bi oni uveli obvezu cijepjenja protiv Covid-a.

Voditeljica emisije je potom pitala djecu što bi društvo trebalo raditi s ljudima koji ne žele primiti cjepivo, a dečak je na to rekao: „Trebali bismo pozvati policiju.“

„Da!“, dodala je djevojčica i nastavila: „Ako nisu primili cjepivo, to može dovesti mnoge druge ljude u opasnost, tako da kao ono što vlada trenutno radi trebamo i mi. Trebali bismo im sve ograničiti, malo po malo, dok se ne pokore i ne cijepe.“ Svi su aplaudirali njezinom odgovoru.

Globalna moćna elita svojom lošom propagandom i diskriminatornim mjerama indoktrinira milijune ljudi diljem svijeta, uključujući djecu i mlade da o necijepljenim ljudima misle kao o nepoćudnima i opasnima, kao da su oni krivi za sve, što je krajnje opasno po naše društvo na globalnoj i lokalnoj razini.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp