Skandalozno – Unijeli mrtvaca u poštu kako bi podignuli njegovu mirovinu

Skandalozno – Unijeli mrtvaca u poštu kako bi podignuli njegovu mirovinu

Jedan mladić pokušao je u petak podići mirovinu drugog čovjeka, a kad su mu rekli da mora biti i on prisutan, s prijateljem je unio tijelo preminulog čovjeka u poštu. Cijeli slučaj pod istragom je policije

Irska policija pokrenula je istragu nakon što su dvojica muškaraca u petak ujutro donijeli mrtvog muškarca u poštu u pokušaju da podignu njegovu mirovinu, prenijeli su irski mediji.

Ovaj bizaran slučaj započeo je u petak oko 11:30 sati po lokalnom vremenu u gradiću Carlowu, smještenom jugozapadno od Dublina, kad je jedan od dvojice mladića ušao u poštu kako bi podigao mirovinu drugog čovjeka.

Zaposlenici pošte odbili su ga, kazavši mu da je za to potrebna prisutnost muškarca čija je mirovina, nakon čega je dvojac donio tijelo muškarca u zgradu.

Nakon što su osoblju postali sumnjivi, dvojica mladića su pobjegla, ostavivši truplo.

Navodno su poznavali umrlog muškarca.

Irska policija istražuje ovaj slučaj i okolnosti njegove smrti.

Kako piše irski Independent, obdukcija je pokazala da muškarac, koji je identificiran kao Peadar Doyle (66), nije umro pod sumnjivim okolnostima. Prvo se sumnjalo da je muškarac bio mrtav nekoliko dana, no obdukcija je pokazala da je preminuo otprilike tri sata prije nego su ga donijeli u poštu.

No istraga se nastavlja.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp