Dr. Peter A. McCullough – Nitko vas ne može prisiliti na cijepljenje, jer vaše tijelo je vaš izbor

Dr. Peter A. McCullough – Nitko vas ne može prisiliti na cijepljenje, jer vaše tijelo je vaš izbor

Dr. Peter A. McCullough Kardiolog na prosvjedu u Washingtonu podsjetio je brojne prosvjednike, ali i sve nas diljem svijeta, kako samo mi imamo autonomiju nad svojim tijelom. Sloboda odlučivanja o našem tijelu je isključivo u našim rukama. Evo što je istaknuo u svom govoru:

„Mi imamo krug medicinske slobode. Vi imate slobodu. Vi i samo vi imate autonomiju nad svojim tijelom. Imate slobodu odrediti što se događa s vašim tijelom. To pravo jedino vi posjedujete.

Na mnogo načina, to je jedina stvar koju stvarno imate. To je ono što vi posjedujete. Taj krug medicinske slobode neraskidivo je vezan uz krug društvene slobode, a ta društvena sloboda uključuje vašu obitelj , važe zaposlenje, vašu vjeru i vaše cjelokupno državljanstvo bilo koje zemlje u kojoj živite u bilo kojoj državi u kojoj živite, i to je neraskidivo povezano s krugom ekonomske slobode.

Medicinska sloboda povezana je s socijalnom slobodom i ekonomskom slobodom. Ako dopustimo da se krug medicinske slobode čak i dotakne, a kamoli da bude kao sada slomljen. Svi se krugovi lome, svi se lome i sve se raspada, „Napisano je na zidu“ (Daniel 5) ovaj izraz koristi se kada god je neizbježan rezultat ili neposredna opasnost postala očigledna.

A odlučnost da oćivate medicinsku slobodu je u vašim rukama. To je isključivo u vašim osobnim rukama. Ne može biti jasnije od toga. Ovaj trenutak ne može biti više odlučujući. Zato se pridružite meni i ovim herojskim liječnicima, medicinskim sestrama i drugima i pomognite nam vratiti Ameriku kući.

Hvala vam!“

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp