Fra Mario Knezović – „Javno ću primiti 100 booster doza ako mi stručnjaci odgovore na ovo pitanje“


„Javno ću primiti 100 booster doza ako mi znanstvenici odgovore na ovo pitanje“, objavio je fra Mario Knezović. Tema o kojoj je progovorio je cijepljenje djece.

„Malo pomalo, poput kuhanja žabe, provodi se neiskren i podli plan. Pitam: Čemu služi puzajući program cijepljenja? Ono, prvo priča moramo stare, pa imuno kompromitirane, pa odrasle i sad djecu. Ako iskreno vjeruju u moć cjepiva zašto odjednom ne rekoše treba sve cijepiti i točka.

Trebalo je, ako se vjeruje cjepivu, lupiti šakom o stol i muški reći: Cijepiti muške, ženske, mlade, stare, zdrave, bolesne, sakate, hrome, jake i nabildane itd. Cijepiti sve redom: desničare, ljevičare, heteroseksualce, homoseksualce, biseksualce, transvestite, one koji se u muškom tijelu osjećaju ženom, u ženskome tijelu muškarcem.

Cijepiti vjernike, agnostike, ateiste, ravnozemljaše, konzervativce, liberale i ostale. Sve cijepiti od Adama do Sadama. Sve na zemlji, pod zemljom i u svemiru i vanzemaljce da ne bi slučajno prošli bez uboda igle. Sve, baš sve bocnuti, ako je tako spasonosno!

Sama činjenica da to rade planski, pomalo, mic po mic i najmutnijem mozgu otkriva da je to očit plan. Licemjerna strategija. A od svega najsramotnije je da su tom planu potpora tobožnji znanstvenici – dvorski znanstvenici.

Ako mi ti znanstvenici argumentirano objasne koji je smisao cijepljenja djece ako im virus nije opasna prijetnja, i ako djeca unatoč cijepljenju mogu prenijeti virus, onda ću se javno cijepiti sa stotinu booster doza.“, komentirao je fra Mario Knezović na  Facebooku priloživši plakat Inicijativa liječnika Hipokrat na kojem se postavljaju pitanja o Covid -u-19.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp