Konačni obračun


Na prosvjedu u Bruxellesu, nažalost, došlo je do nereda između policije i jednog manjeg broja prosvjednika. Duge dvije godine traje nasilje nad građanima, oduzimanje svih vrsta prava i sloboda, laži, prevare, lažna izvještavanja, namješteni brojevi, poluinformacije o cjepivima.

Dvije godine traje tortura kojoj se ne vidi kraj, maltretiranje građana strahovima i zastrašivanje koje utječe na psihičko i na fizičko zdravlje. Dvije godine traju mjere koje ne daju nikakve rezultate, uništavaju se poduzetnici, ne liječe se bolesni, djeci se slama duh, pune se psihijatrijske ustanove, dok elita živi život punim plućima, bogati se, putuje. Nerealno je očekivati da nakon dvije godine nasilja nad građanima, dio građana na nasilje, nažalost, neće uzvratiti istom mjerom.

Ponosan sam što smo uspjeli iz Bruxellesa, centra iz kojeg je sve krenulo, dići na noge stotine tisuća ljudi. Tamo treba sve i završiti. Plenković ne bi trebao mirno spavati. Jer vrlo skoro će doći vrijeme kada ćemo u Hrvatskoj reći da je završio 30 godišnji period u kojem je HDZ mirno plovio kroz korupciju i lopovluk. Usvojili smo alate borbe i dobili saveznike diljem svijeta.

 

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp