Lukashenko poručio Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji: Dosta ste mučili ljude s ovom lažnom pandemijom

Bjeloruski predsjednik Alexander Lukashenko, ogorčen s ovom trenutnom situacijom vezanom za Covid-19, koja je doslovno uništila kompletnu svjetsku ekonomiju. Poslao je snažnu poruku Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji, poručivši im da prestanu više maltretirati ljude s tom lažnom pandemijom i virusom koji je na razini obične prehlade.

„Detaljno pratim sve što se globalno govori o Bolesti Covid-19. Zapad i općenito Američki eksperti sugeriraju da je Omicron varijanta blaga poput obične prehlade. Pitanje se postavlja, zašto ga onda ne bi svi dobili i na taj način stvorili prirodni imunitet za koji nam neće biti potrebno cjepivo?

Iz moje perspektive, to je idealna sugestija. Što mi vi sugerirate da bi trebali učiniti? Ja smatram da se ne trebamo brinuti, jer kako sam od samog početka govorio, sve bolesti proizlaze iz našeg uma.

Čim počnete paničariti tu nastaje problem. A za vas mlade, Covid uopće nije opasan. U vašim godinama on se doslovno niti ne osjeti. Zato želim poručiti ovim internacionalnim kriminalcima, da su doista pretjerali.

Izvrnuli su nam džepove u kojima više ništa nije ostalo, Doslovno su skinuli kožu sa nas. Zato je krajnje vrijeme da već jednom završimo s ovom „pandemijom“.

Već nas pripremaju iz Svjetske zdravstvene organizacije, da će do ljeta pandemija biti gotova. Zato, zaustavimo to odmah sada, jer dosta su mučili narod“.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp