Cenzura podataka koji bi nas trebali i morali zanimati

Cenzura podataka koji bi nas trebali i morali zanimati

Kao što vidimo za medije i vlast porast zaraženih od 1000% u pojedinim zemljama, dokaz je učinkovitosti mjera, Covid potvrda i cjepiva. Da li to znači da je svrha cjepiva širenje, a ne suzbijanje zaraze, jer kako drugačije ove poražavajuće brojke nazvati uspjehom?

Upitajmo se – Je li ovo uspjeh?

Slovenija – jedna od prvih zemalja u našem okruženju koja je uvela covid potvrde, i to već u rujnu 2021. g,, za rad, kupovinu, vožnju javnim prijevozom te niz drugih uobičajenih aktivnosti, u početku čak i za odlazak na benzinsku crpku, broji rekordne brojeve zaraženih, čak više od 5 tisuća na milijun stanovnika, što je porast od 400% u odnosu na lani, kad nije bilo covid potvrda te kada je kampanja cijepljenja tek počela.

Slovenija trenutno ima procijepljenost veću od 60% populacije i, ponovimo, porast zaraženih od 400%! Da li je to uspjeh i dokaz učinkovitosti mjera, covid potvrda i cjepiva?

Austrija – Zemlja koja unatoč širokoj uporabi Covid potvrda, lockdowna za necijepljene te procijepljenost od 74% obara rekorde po broju zaraženih, čak 3 tisuće na milijun stanovnika u odnosu na nešto manje od tisuću prije početka kampanje cijepljenja.

U Austriji je trećom dozom cijepljeno gotovo 50% populacije.

Austrija je imala jedne od najdužih lockdowna.

Izrael – Država koju se naziva šampionom u cijepljenju, a koja je krenula u kampanju masovnog cijepljenja četvrtom dozom, broji deset puta više zaraženih u odnosu na prvi mjesec prošle godine, obarajući sve rekorde u broju zaraženih na milijun stanovnika.

Izrael je “zelene propusnice” ekvivalent kontroverznih Covid potvrda uveo na samom početku kampanje cijepljenja, dakle još prije godinu dana. Trenutno su najavili njihovo ukidanje.

Za razliku od ostalih zemalja, u Izraelu broj hospitaliziranih i umrlih raste, unatoč omikron varijanti. Preciznije, Izrael trenutno ima najveći broj hospitaliziranih od početka pandemije, dok brojevi umrlih te na intenzivnoj njezi, rastu.

Da li je to uspjeh i dokaz učinkovitosti mjera, Covid potvrda i cjepiva?

Francuska – Zemlja sa iznimno širokom uporabom Covid potvrda, zemlja u kojoj je procijepljeno 80% populacije sa prve dvije doze, te gotovo 50% trećom, booster dozom te koja je uvela obvezu cijepljenja za zdravstvene radnike bilježi rekordne brojeve novozaraženih, više od 5 tisuća u odnosu na tisuću zaraženih prije uvođenja cjepiva, što je porast od 500%.

 

Danska – Zemlja iz koje dolaze zaprepašćujući podaci. Naime, veliko Omicron izvješće iz Danske kaže kako čak 91,5% zaraženih omicronom čine cijepljeni!!!

Danska je procijepila više od 80% populacije, od toga 60% s trećom, booster dozom.

Koji je smisao cjepiva i cijepljenja kada je očito da ne štite od zaraze i ne sprečavaju zarazu, što potvrđuju podaci iz svih gore navedenih zemalja, dok podaci iz Izraela govore čak i o porastu hospitaliziranih. Čemu u ovoj i ovakvoj situaciji služe Covid potvrde osim širenju zaraze? Čemu služe ova i ovakva cjepiva osim pružanju lažnog osjećaja sigurnosti, dok se prema dostupnim podacima iz Danske i Velike Britanije može jasno iščitati kako su upravo cijepljeni podložniji zarazi omicronom.

Da li sve ovo objašnjava enormni rast zaraženih? Zašto se nameće cijepljenje djece? Zašto cijepljenje nije obustavljeno, a Covid potvrde ukinute?

I tjedna Izvješća britanske agencije za zdravstvenu sigurnost Ujedinjenog Kraljevstva jasno govore kako cjepiva ne štite niti od zaraze, kao niti od hospitalizacije i smrti. Pitamo opet, zašto još uvijek nisu povučena s tržišta?

Podaci o smrtima otkrivaju zastrašujuću statistiku. U tjednu kojeg se u izvješćima naziva „week 2“, postotak umrlih cijepljenih je iznosio 70,86% od ukupnog broja umrlih (7 069), u tjednu „week 3“ taj postotak je porastao na 73,97% od ukupnog broja umrlih (8 632), da bi u ovom posljednjem izvješću za „week 3“ skočio na 77,81% od ukupnog broja umrlih (10 119).

Najgore od svega jest to da se ovi podaci sustavno cenzuriraju i od strane vlasti, stručnjaka, a ponajviše od strane mainstream medija, u svrhu cijepljenja i nametanja neučinkovitih i neznanstvenih mjera.

Izvor:  Podaci o COVID-19 CSSE Sveučilišta Johns Hopkins

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp