Klaus Schwab – Svi predsjednici i premijeri poput Angele Merkel, Putina, Macrona itd… pod kontrolom su Svjetskog ekonomskog foruma


Predsjednik Svjetskog ekonomskog foruma Klaus Schwab, u jednoj od svojih izjava osvrnuo se na poznate bivše i sadašnje svjetske političke lidere, rekavši kako su svi oni postavljeni i kontrolirani od strane Svjetskog ekonomskog foruma na čijem čelu stoji upravo on.

„Moram reći, kada sam spomenuo imena poput gospođe Merkel, Vladimira Putina itd., svi su oni bili mladi globalni lideri Svjetskog ekonomskog foruma. Ali ono na što smo danas ponosni, jest mlada generacija, poput kanadskog premijera Trudeaua, predsjednika Argentine Alberta Fernandesa itd…

Mogu reći da sam jučer bio na prijemu kod premijera Trudeaua i znam da je pola njegova kabineta, ili čak više od polovice njegova kabineta, da su to sve zapravo mladi globalni lideri Svjetskog ekonomskog foruma.

To jednako vrijedi za Argentinu, kao i Francusku, jer ja sam osobno postavio gospodina Macrona za predsjednika, izabravši ga iz skupine mladih globalnih lidera Svjetskog ekonomskog foruma“.

Klaus Schwab, kao što možemo čuti i vidjeti, vrlo je ponosan i sretan na utjecaj Svjetskog ekonomskog foruma na ljude koji sjede na čelnim pozicijama u globalnoj politici i koji su zasigurno zagovornici njegove globalne agende. 

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp