Rušenje navijača na tribinama ponovno šokiralo Engleze


Nevjerojatne se stvari događaju ne samo na sportskim terenima, već i na tribinama. Utakmica između engleskih drugoligaša Fulhama i Blackpoola prekinuta je već u 15. minuti nakon što se jedan navijač iznenada srušio na tribinama te mu je odmah pružena hitna medicinska pomoć, a slične scene ovog vikenda viđene su i na utakmici u Oldhamu. U najmanju ruku čudno. Englezi pišu kako se ovakvo što ne pamti…

Medicinsko osoblje obiju momčadi odmah je priskočilo u pomoć unesrećenom čovjeku, a utakmica je nastavljena nakon 40 minuta. Klub je izdao priopćenje kako je navijač na putu prema bolnici.

– „Šaljemo najljepše želje za brzi i potpuni oporavak te ćemo i dalje nastaviti obavještavati o situaciji“ – napisao je Fulham na Twitteru.

Englezi, nažalost, pišu kako to nije jedina prekinuta utakmica engleskog nogometa zbog medicinske intervencije među navijačima. Naime, i na utakmici niželigaša Rochdalea također se srušio čovjek. Mediji pišu kako se ovakvo što ne pamti. A, ljudi se pitaju – što se to događa s tim iznenadnim rušenjima ljudi, što na sportskim terenima, što na tribinama istih?

Podsjetimo, ranije ove sezone, liječnici su već pružali pomoć navijačima na utakmici Watforda i Chelseaja, dok su u Newcastleu spasili život navijaču Tottenhama.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp