Šokantno! Mladi tenisač kolabirao u finalu AO, liječnici ga iznijeli s terena


Nakon razmjene od 33 udarca, češki tenisač u samoj je završnici meča odservirao duplu servis grešku te se nakon toga iznenada srušio na pod iz nepoznatih razloga. Američki tenisač, inače rođen u Brazilu, u finalu Australian Opena u konkurenciji juniora Bruno Kuzuhara (17) pobijedio je češkog tenisača Jakuba Menšika sa 7-6, 6-7, 7-5.

Borba je trajala tri sata i 45 minuta, što nije neobično u malo težim mečevima. No, Menšik se na kraju meča nažalost srušio, nakon čega su ga liječnici s terena iznijeli u kolicima. 

Češki tenisač je na meč loptu Kuzuhare odservirao duplu servis grešku te je pao i nije se više dizao. Gem prije dramatične završnice igrala se razmjena od 33 udarca, što je Menšika dodatno iscrpilo. Češki tenisač i tijekom meča padao je u par navrata te se žalio na grčeve, a njegovo tijelo na posljetku nije izdržalo te je pitanje bi li mogao izdržati meč do kraja da je meč kojim slučajem potrajao dulje. 

Osvajač GS-a, Kuzuhara, bio je među najboljim juniorima na Australian Openu gdje je ove godine već osvojio trofej u parovima. 

Podsjetimo, u ženskoj konkurenciji juniorki, Zagrepčanka Petra Marčinko osvojila je prvi Grand Slam u svojoj karijeri pobijedivši Sofiju Costoulas s 7-5, 6-1 nakon samo sat vremena i 16 minuta igre. Bravo, Petra! Puno očekujemo od tebe!

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp