Alexander Lukashenko – Corona virus je projekt svjetskih multimilijardera koji su uz pomoć lažne pandemije uvećali svoje bogatstvo

Alexander Lukashenko – Corona virus je projekt svjetskih multimilijardera koji su uz pomoć lažne pandemije uvećali svoje bogatstvo

Bjeloruski predsjednik Alexander Lukashenko u svom se govoru osvrnuo na pandemiju Covid-19, rekavši da se tu radi o projektu bogatih i moćnih multimilijardera, koji su iskoristili svoju moć i utjecaj koji imaju na političare, da bi još više podebljali svoje bogatstvo.

Njegovu izjavu prenosimo u cijelosti:

„Corona virus postao je kontrolirani proces. Još pred dvije godine predvidio sam da će doći do ovoga. Corona virus ima svoje korisnike, to su multimilijarderi širom svijeta čije se bogatstvo jako uvećalo.

Jaz između ekstremno bogatih i ostatka populacije se značajno probudio. Bogati su postali još bogatiji, a siromašni još siromašniji, a sve s ciljem da bi Svjetski ekonomski forum u Davosu, IT i farmaceutska industrija uživali najveće profite.

Sada su ujedinili svoje biznise. Drugim riječima, svakome od vas su naredili da budete kod kuće, dali su vam uređaje, zamijenili stvarnost s metaverzumom i gurnuli vam u ruke tablete. I vi doista mislite da će ova mafija samo tako odustati od milijardi dolara profita?

Pa upravo zbog toga su i stvorili paniku u kojoj su cjepiva postala element njihove velike politike.“

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp