Akademik Krešimir Pavelić – Covid cjepivo ne samo da je beskorisno već je i izuzetno opasno za djecu

Akademik Krešimir Pavelić – Covid cjepivo ne samo da je beskorisno već je i izuzetno opasno za djecu

Akademik Krešimir Pavelić, jučer je gostovao na Z1 televiziji u popularnoj emisiji Bujica koju vodi novinar i Voditelj Velimir Bujanec. U toj se emisiji između ostaloga dotaknuo i teme cijepljenja djece, pa vam stoga u cjelosti prenosimo što je Akademik Pavelić izrekao na tu temu.  

“Zanimljivo je što sam pročitao neki dan da je državni statistički ured u Americi neki dan greškom otkrio, kako je vjerojatnost da će djeca umrijeti nakon cijepljenja protiv Covida 52 puta veća od djece koja nisu primila cjepivo.

U Hrvatskoj postoje neki portali koji izuzetno kvalitetno prate te podatke u kojima je između ostaloga navedeno, da ako cjepiva nisu zaštitila odrasle osobe, odnosno ako dokazano ne štite od zaraze i ne sprječavaju širenje zaraze među odraslima, na temelju čega onda vjerovati da će spriječiti širenje zaraze s djece na djecu ili s djece na odrasle.

Postavlja se pitanje, zašto onda uopće cijepiti kada ne postoji niti jedan medicinski ili znanstveno utemeljeni razlog za cijepljenje djece, kada bolest uopće ne predstavlja ugrozu po zdravlje ili život djeteta.

Po njemačkim studijama ugroza za djecu je nula, a po engleskim minimalna ili također gotovo nula. I sada kažu da bi roditelji bili dovoljno kompetentni da uopće donesu odluku o cijepljenju djece, prvotno trebaju biti upozoreni s nekoliko znanstvenih činjenica.

Čitav niz je činjenica na stolu, a ja ću sada samo neke od njih spomenuti. Prvo, 86% djece pretrpjelo je štetne reakcije na cjepivo Pfizer u kliničkom ispitivanju. Od 1127 djece koja su primila prvu dozu, čak 86% je doživjelo neželjene posljedice. Od 1097 djece koja su primila drugu dozu, 78.9 je doživjelo nuspojave.

Drugo, jedan od devetero djece, znači 10,7% u Pfizerovom kliničkom ispitivanju pretrpjelo je teške nuspojave zbog čega nisu više bili u stanju obavljati svakodnevne aktivnosti.

Treće, samo devet smrtnih slučajeva do sada povezano je s Covidom 19, u Njemačkoj ej ta brojka nula. A, rizik zbog razvoja ozbiljne bolesti kod djece zbog Covida je izuzetno nizak. Dakle, on gotovo da i ne postoji. I, naravno Pfizerovo cjepivo je eksperimentalno.

I sada pazite ovo, to znači da se proizvođač cjepiva ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu ozljedu ili smrt do koje je došlo zbog njihovih cjepiva, osim ako je do toga došlo zbog problema s kontrolom kvalitete“.


Još za kraj želim spomenuti činjenicu koja nikako ne ide u korist cijepljenja djece. Dakle, tri znanstvene studije: Jedna s Oxforda, druga iz američkog CDC-a i treča iz Ujedinjenog kraljevstva objavljena u kolovozu, otkrila su da cjepiva protiv Covid-19 ne djeluju niti na jeci niti na odraslima. Oni su to doslovno tako napisali.

Rizik od dobivanja miokarditisa i perikarditisa je izuzetno velik. I odbor za cjepivo i imunizaciju je odbio preporučiti cjepivo. To je odbor koji djeluje kao savjetodavno tijelo Ujedinjenog kraljevstva i oni su striktno odbili preporučiti Pfizerovo cjepivo za djecu.

I sada vi meni recite na temelju čega onda naš stožer donosi odluku da djecu treba cijepiti?

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp