Učitelj u Italiji (33) polio se benzinom i zapalio jer je ostao bez posla zbog necijepljenja

Učitelj u Italiji (33) polio se benzinom i zapalio jer je ostao bez posla zbog necijepljenja

Scena kao iz horor filma. Jedan učitelj F.C. (33) u Italiji se zapalio jer je ostao bez posla zbog toga što se nije htio cijepiti. Suspenzija s posla bila je okidač za ovaj očajnički čin čovjeka koji se zapalio u Rendeu (Cosenza). Uzeo je kantu benzina i cijelu je ispraznio na sebe. Zatim je uzeo upaljač i zapalio ga. Bili su to dramatični trenuci i svi koji su tome svjedočili bili su u šoku.

Na licu mjesta odmah je interveniralo 118 spasitelja zajedno s vatrogascima i komunalnom policijom, a svi su bili alarmirani od strane vojske koja je, shvativši što se događa, pokušala intervenirati kako bi ugasila plamen. Vatrogasci su ugasili požar i potom su nesretnog učitelja povjerili medicinskom osoblju koji su ga odmah prevezli u civilnu bolnicu Annunziata u Cosenzi gdje je stigao u vrlo kritičnom stanju. Trenutno je hospitaliziran s neizvjesnom prognozom oporavka na odjelu intenzivne njege: prijavio je teške opekline na preko sedamdeset posto tijela. U sljedećih nekoliko sati bit će prebačen, čim mu uvjeti to dopuste, u veliki centar za opekline u Napulju.

Iz policije je procurilo vrlo malo informacija o ovom nemilom događaju, no prema onome što doznajemo čini se da muškarac (33) radi kao učitelj u Lombardiji, a nedavno se vratio u Kalabriju. Jučer u 10.30 sati stigao je pred kasarnu karabinjera s kantom od dvadeset litara benzina u ruci i potom se zapalio. Prvi su intervenirali djelatnici obližnje radionice koji su vatrogasnim aparatom ugasili plamen.

„Bio je to užasan prizor“, rekao je dječak koji je svjedočio strašnoj sceni za lacnews24.

Izvor: Catania Creattiva

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp