Britanski mediji tvrde kako je Vladimir Putin glavni krivac zašto vanzemaljska bića ne žele bliski kontakt s ljudima

Britanski mediji tvrde kako je Vladimir Putin glavni krivac zašto vanzemaljska bića ne žele bliski kontakt s ljudima

Inteligentni život možda postoji negdje u svemiru, ali ga ruske trupe i tenkovi udaljavaju od planete Zemlje, navodi se u analizi koju su naveli zapadni mediji. Za sve one koji gledaju u nebo i čekaju prvi kontakt, istaknuti ‘specijalist za NLO’ upozorio je da bi rastuće tenzije koje eskaliraju između Moskve i Zapada mogle odvratiti vanzemaljce da ljudima obznane svoje prisustvo.

U razgovoru sa ozloglašenim britanskim tabloidom Daily Star krajem siječnja, Nick Pope, ufolog kojeg je ministarstvo odbrane Velike Britanije svojedobno angažiralo da istraži dokaze o vanzemaljskom životu, iznio je svoje mišljenje o tome zašto vanzemaljci u svojim letećim tanjurima ne žele sletjeti na zemlju i s nama ljudima raširiti svoju poruku mira i međuzvjezdane saradnje.

Prema njegovim riječima, „visoko evoluirani vanzemaljci vjerojatno smatraju ratovanje nečim sa čime se bave samo primitivne civilizacije“, što znači da vanzemaljci zbog toga ne žele posjećivati ljudsku rasu i biti s nama u bilo kakvom kontaktu.

Pope je nagovijestio da bića iz svemira mogu razumjeti razlog zašto bi pojedine nacije bile spremne formirati saveze kako bi se suprotstavile navodnoj agresiji iz Moskve. Prema njegovim riječima, „vanzemaljci bi se isprva mogli čuditi mudrosti Velike Britanije u borbi protiv Rusije, ali bi vjerojatno shvatili da to što su druge države u koaliciji, ipak pomaže da se zajedno obrane od Moskve“, objasnio je on. No sa koje bi to planete točno mogli doći vanzemaljci koji vole NATO ili Veliku Britaniju, to nam Pope nije otkrio.

Ukrajinski i zapadni službenici su više puta upozoravali na neminovnu invaziju, pozivajući se na izvještaje da Moskva pojačava svoje trupe i vojnu opremu u blizini rusko-ukrajinske granice. Kremlj je do sada dosljedno negirao te tvrdnje.

Prošlog tjedna, ukrajinski monistar vanjskih poslova Dmytro Kuleba pokušao je umanjiti strah od mogućeg ruskog napada, tvrdeći da je broj ruskih vojnika stacioniranih u blizini granice trenutno „nedovoljan za ofanzivu punog obima na Ukrajinu duž cijele ukrajinske granice.

Ideja da bi predsjednik Vladimir Putin mogao plašiti vanzemaljce nije prva sumnjiva ideja koju su britanski tabloidi objavili posljednjih mjeseci. Krajem 2020. godine, britanski mediji su preneli vijest o tome da se Putinovo zdravlje pogoršalo, a neki od njih su izvještavali da se ruski lider sprema podnijeti ostavku, jer navodno pati od Parkinsonove bolesti, Kao što vidimo, ništa od navedenog nije se dogodilo.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp