Francuski sud donio presudu da je svaka smrt prouzrokovana cjepivom samoubojstvo

Francuski sud donio presudu da je svaka smrt prouzrokovana cjepivom samoubojstvo

U Francuskoj je veliki odjek izazvao slučaj bogatog starijeg pariškog poslovnog čovjeka koji je platio posmrtno osiguranje u milijunskom iznosu i potom preminuo od cjepiva protiv Covid-19. Osiguravajuća kuća odbila je isplatiti novac rodbini pokojnika, a sud je presudio u korist tvrtke,

Liječnici su priznali da je smrt čovjeka posljedica cijepljenja. Nakon toga osiguravajuća kuća odbila je isplatiti novac obitelji, jer polica osiguranja isključuje korištenje eksperimentalnih lijekova i tretmana, uključujući cijepljenje protiv Corona virusa.

Obitelj je tužila osiguravajuće društvo, ali je izgubila. Sudac je presudio da su nuspojave eksperimentalnog cjepiva javno objavljene i da pokojnik nije mogao tvrditi da ih nije svjestan kada je dobrovoljno uzeo cjepivo. Sud je također naglasio da u Francuskoj ne postoji zakon koji ga je prisilio na cijepljenje.

“Stoga je njegova smrt, zapravo, samoubojstvo”, presudio je sud.

Osiguravajuća kuća napomenula je da samoubojstvo, kao i smrt od eksperimentalnog lijeka, nije osigurani slučaj.

Ranije je objavljeno da je na Novom Zelandu 26-godišnji muškarac preminuo ubrzo nakon cijepljenja od tvrtke Pfizer za lijekove protiv Corona virusa. Vlasti su za smrt osobe okrivile cjepivo.

Također u Hrvatskoj 33-godišnjak je preminuo od tromboze nakon cijepljenja cjepivom AstraZeneca.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp