La Quinta Columna objavila nalaze koji pokazuju prisutnost nano-tehnologije u pfizerovim mRNA cjepivima

La Quinta Columna objavila nalaze koji pokazuju prisutnost nano-tehnologije u pfizerovim mRNA cjepivima

Peta kolona [La Quinta Columna] je nedavno objavila svoje nalaze i zaključke o čudnoj samosastavljajućoj nanotehnologiji koju su otkrili u Pfizer mRNA cjepivima putem optičke mikroskopske analize i zaključak do kojeg su došli čini se sasvim jasnim: da se dobro dokumentirani znanstveni cilj korištenja nanotehnologije u živim ljudskim bićima za formiranje mreža sposobnih kontrolirati nekoliko Nano-mašina trenutno primjenjuje u cjepivima protiv Covid-19 – što predstavlja najnametljiviji napad na čovječanstvo u cijeloj zabilježenoj povijesti.

Radovi mnogih briljantnih znanstvenika, koji su analizirali sadržaje popularnih cjepiva nam pokazuju da je grafen oksid ključna komponenta u svakoj. Grafen, sloj od jednog atoma debeo heksagonalno raspoređenih atoma ugljika, je najtanji i najjači materijal poznat čovjeku i izvanredan provodnik topline i struje. Može povećati frekvencije od giga herca u teraherce, što je upravo ono što je ovim novim nano-tehnološkim strojevima potrebno za snagu.

Da bi to učinio, grafenu je ponajprije potrebna frekvencija za napajanje. A poznato je da je optimalna frekvencija za eksterno napajanje grafena 26 giga herca, što je i frekvencija koju proizvodi 5G.


Jednom kada se grafen oksid ubrizga u tijelo, on stječe magnetska svojstva – predvidljiva oko mjesta ubrizgavanja, srca i mozga. Naš imunološki sustav vidi grafen kao patogen i često dovodi do paralize i moždanog udara.

Poznato je da grafen uzrokuje stvaranje krvnih ugrušaka i srčana oboljenja. Grafen oksid može stvoriti mala pražnjenja koja uzrokuju srčanu aritmiju.


Danas elitisti odlučni da implementiraju svoj Novi svjetski poredak, ponavljaju isti cilj kao i nacisti, samo što ovaj put nije genocid. Umjesto toga, to je democid koji je još gori, jer oni ubijaju sve rase bilo brzo ili postepeno i pokušavaju promijeniti ljude u bezumnu rasu kiborga prema primljenom broju serije injekcija.

Kasnija namjera je da se stvori njihov vlastiti i poboljšan čovjek 2.0, odnosno biće sa organskim i biomehatroničkim dijelovima tijela.


Mikroskopski čipovi i dijelovi već su pronađeni u sadržaju bočica koje se ubrizgavaju u ramena naših bližnjih i njihovih potomaka bez njihovog punog znanja. Sve ovo je bez sumnje kriminalno.


Čovječanstvo nikada nije dalo svoj pristanak da ih Elite tjeraju da svojim životima igraju ruski rulet, da nesvjesno budu eliminirani jer je njihova rasa prestara, invalidna, pogrešna i da bi postali sterilizirani ili kiborzi koji su povezani s umom robovske košnice.

Njihova želja “da nas poboljšaju” trebala bi nas jako zabrinuti…al još je mnogo onih koji u svojoj tvrdoj zabludi kažu “ma daj, zašto bi itko želio namjerno ubijati ljude”. Stvarno, zašto bi? Vjerojatno iz istih razloga zbog kojih dopuštaju da djeca umiru od gladi, ali im zato osiguraju cjepivo.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp