Mark Zuckerberg najavio nove promjene za Facebook Messenger

Mark Zuckerberg najavio nove promjene za Facebook Messenger

“Novo ažuriranje za Messenger – dobit ćete obavijest ako netko snimi screenshot poruke koja nestaje. Također, dodajemo i GIF-ove, naljepnice i reakcije u šifrirane poruke”, napisao je Zuckerberg na Facebooku i odmah izazvao brojne reakcije svojih korisnika.

Kako piše USA Today, ova značajka je zasad dostupna samo u SAD-u, a očekuje se da će u narednim tjednima biti uvedena za korisnike Facebooka u Europi.

Reakcije na ovu značajku već se nižu.

“Isključite Wi-Fi, screenshotajte i onda uključite Wi-Fi”, “Tko i dalje koristi Messenger?”, “Hoće slati obavijest i kada obavim nuždu?”, “Prestanite koristiti Messenger, pa se onda nećete toliko žaliti”, “Samo uslikajte drugim mobitelom”, samo su neki od komentara ogorčenih korisnika koji imaju osjećaj da im vlasnik aplikacija sve više ulazi u privatnost.

Osim toga, rekao je da će ažurirati Metine avatare koji će imati puno više izraza lica s više izraženih emocija, kao i više nijansi kože. Bit će sada tu i avatari s invalidskim kolicima i slušnim aparatima, kako se nitko ne bi osjećao zapostavljenim.

“Počinjemo eksperimentirati i s digitalnom odjećom, uključujući službene NFL majice koje se nose na Super Bowlu. Imat ćete više avatara u rasponu od ekspresivnih do fotorealističnih”, napisao je Mark.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp